ΒΙΝΤΕΟ: Ο Διοικητής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης Περικλής Γκουλιάμας, παίζει μπουζούκι και αποθεώνεται στην συναυλία της Ζωής Τηγανούρια

ΒΙΝΤΕΟ: Ο Διοικητής Ασφαλείας Αλεξανδρούπολης Περικλής Γκουλιάμας, παίζει μπουζούκι και αποθεώνεται στην συναυλία της Ζωής Τηγανούρια

Μια πολύ ιδιαίτερη στιγμή έζησαν όσοι βρέθηκαν προχθές βράδυ στο πάρκο Αλτιναλμάζη, στην συναυλία με φιλανθρωπικό σκοπό της κορυφαίας συντοπίτισσας μας συνθέτριας και σολίστ του ακορντεόν Ζωής Τηγανούρια.

Ο Διοικητής του Τμήματος Ασφαλείας στην Αστυνομική Διεύθυνση Αλεξανδρούπολης Περικλής Γκουλιάμας ανέβηκε στην σκηνή, έπαιξε μπουζούκι και αποθεώθηκε από τον κόσμο.

Ο κ.Γκουλιάμας ήθελε να συμβάλλει με αυτό, τον ιδιαίτερο για αστυνομικό και μάλιστα υψηλόβαθμο, στην προσπάθεια που έκανε η συμπατριώτισσα μας Ζωή Τηγανούρια, για την οικονομική ενίσχυση του Γρηγόρη από την Σαμοθράκη, που αντιμετωπίζει πρόβλημα υγείας.

Το τραγούδι που έπαιξε ο Περικλής Γκουλιάμας που για όσους τον γνωρίζουν καλά εκτός από εξαίρετος αστυνομικός είναι και σπουδαίος μπουζουξής, ήταν ένα από τα κορυφαία του τεράστιου και ανεπανάληπτου Στέλιου Καζαντζίδη, το “Πάρε τα χνάρια μου”, τη μουσική του οποίου έγραψε ο Θόδωρος Δερβενιώτης και τους στίχους ο Κώστας Βίρβος.

Θα μπορούσε σίγουρα να είναι ένας σπουδαίος μουσικός ο κ.Γκουλιάμας, αλλά τελικά τον… κέρδισε η Ελληνική Αστυνομία, όπου ήδη ανεβαίνει στην ιεραρχία.