Του δίνει και καταλαβαίνει στην εγκυμοσύνη της η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου – Πήρε 17 κιλά

Του δίνει και καταλαβαίνει στην εγκυμοσύνη της η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια Ελένη Χατζίδου – Πήρε 17 κιλά

Την πιο γλυκιά περίοδο της ζωής διανύει η συντοπίτισσα μας τραγουδίστρια (από τα Λουτρά Αλεξανδρούπολης) Ελένη Χατζίδου που τους τελευταίους μήνες πήρε 17 επιπλέον κιλά.

Η εντυπωσιακή τραγουδίστρια σε περίπου ένα μήνα από σήμερα θα κρατά στην αγκαλιά της το πρώτο της παιδί, καρπό του έρωτά της με τον Ετεοκλή Παύλου. Η μέλλουσα μανούλα απολαμβάνει στο έπακρο αυτούς τους μήνες, κάνοντας πράγματα που τη χαροποιούν μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα. Η ταλαντούχα ερμηνεύτρια είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στο Instagram και καθημερινά μοιράζεται με τους followers της διάφορες στιγμές της ζωής της.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Ελένη Χατζίδου δημοσίευσε στο προφίλ της μια φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με νάζι φορώντας ένα κατακόκκινο ολόσωμο μαγιό και εντυπωσιάζει. Η ίδια συνόδευσε τη φωτογραφία της με ένα κείμενο μέσα στο οποίο αποκαλύπτει πόσα κιλά έχει πάρει αυτούς τους οχτώ μήνες.

«Μην μπερδευτείτε απ το μαγιό #baywatch ! Αν κινδυνεύετε (θεός φυλάξοι) δε θα μπορέσω να έρθω να σας σώσω δυστυχώς.
Ήθελα απλά να ποζάρω για εσάς! Αν και η κοιλιά είναι τούμπανο κ απ’ τη ζέστη έχω λαλήσει, δε χάνω το κουράγιο μου κ νιώθω ευλογημένη για όλο αυτό που συμβαίνει κ ανυπομονώ για τη μεγάλη μέρα κ ζωή!
Ελπίζω όλες οι εγκυούλες του κόσμου να είστε καλά κ με καλή ψυχολογία. Ααα! Ξέχασα να σας πω! Είμαι +17 κιλά αλλά του δίνω και καταλαβαίνει γιατί μετά ο @eteoklispavlou θα με έχει στην πίεση και θα με τρελάνει (με έχει απειλήσει πολλές φορές)», έγραψε χαρακτηριστικά.

Πηγή: tlife.gr