Έφτασε ήδη το Andros Jet στην Σαμοθράκη και επιβιβάζει κόσμο για το πρώτο του δρομολόγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε ήδη το Andros Jet στην Σαμοθράκη και επιβιβάζει κόσμο για το πρώτο του δρομολόγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε πριν από τα μεσάνυχτα στο λιμάνι της Καμαριώτισσας στηνμ Σαμοθράκη το Καταμαράν Adros Jet και ήδη επιβιβάζει κόσμο αλλά και Ι.Χ αυτοκίνητα, προκειμένου να ξεκινήσει το πρώτο του ταξίδι για την Αλεξανδρούπολη, μειώνοντας ακόμα περισσότερο τον αριθμό των αποκλεισμένων επί ημέρες στο νησί.

Όπως είχε ανακοινωθεί από το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής, το συγκεκριμένο πλοίο της Sea Jets, που μετά από ενέργειες του αρμόδιου υπουργού Γιάννη Πλακιωτάκη δέχθηκε να βοηθήσει στην εκτόνωση του προβλήματος και της δύσκολης κατάστασης που έχει δημιουργηθεί και παρά τις αμφισβητήσεις κάποιων. έφτασε στην Καμαριώτιισσα πριν από μισή και πλέον ώρα.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του Θάνου Αθανασιάδη από την στιγμή που “δένει” το Andros Jet

Gepostet von Thanos Athanasiadis am Mittwoch, 14. August 2019

Το πλήρωμα του Καταμαράν, σε συνεργασία με τους Λιμενικούς, ενημέρωσε τον κόσμο που περίμενε για να ταξιδέψει στην Αλεξανδρούπολη, ότι θα πρέπει να βγάλουν εισιτήρια στο ξύλινο κιόσκι που βρίσκεται εκεί δίπλα (στο πρώην Τουριστικό περίπτερο που έχει μείνει αναξιοποίητο χρόνια) και στη συνέχεια μπορούν να επιβιβαστούν. Άλλωστε μπορεί να μεταφέρει 600 επιβάτες.  Το πρόβλημα είναι με τα αυτοκίνητα, επειδή μπορεί να μεταφέρει μόνο 70 ανά δρομολόγιο, αλλά αύριο που είναι προγραμματισμένα 3 δρομολόγια από και προς Σαμοθράκη, θα ομαλοποιηθεί η κατάσταση.

Τελικά ο κόσμος πήγε προς τα εκεί αλλά δεν υπήρχε κανένας και αναγκάστηκε να επιστρέψει πίσω, να μπει στην ουρά για να κόψει εισιτήριο και να επιβιβαστεί. Προφανώς ο δήμος Σαμοθράκης δεν φρόντισε, μια και το ΑΝΑΧ και το Andros Jet δεν έχουν πρακτόρευση, να ανοίξει το κιόσκι αυτό που έχει μετατραπεί σε αποθήκη για μπετόνια λαδιού του Συνεταιρισμού, να χρησιμοποιηθεί προσωρινά για έκδοση εισιτηρίων.