Διδυμότειχο: Με μια ακόμα διακοπή νερού σήμερα, αποχαιρετά (;) τους δημότες ο απερχόμενος δήμαρχος Π.Πατσουρίδης

Διδυμότειχο: Με μια ακόμα διακοπή νερού σήμερα, αποχαιρετά (;) τους δημότες ο απερχόμενος δήμαρχος Π.Πατσουρίδης

Με μια ακόμα διακοπή στην ύδρευση, συνηθισμένο φαινόμενο κατά την διάρκεια της θητείας του, αποχαιρετά(;) τους δημότες του Διδυμοτείχου ο απερχόμενος δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης, αφού και πάλι σήμερα μεγάλο τμήμα της πόλης δεν έχει νερό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρόβλημα αυτή την φορά εντοπίζεται στην περιοχή του ΚΤΕΛ και επειδή η ΔΕΥΑΔ δεν εξέδωσε ακόμα ανακοίνωση, είναι άγνωστο πότε θα αποκατασταθεί. Πριν από 10 μέρες ήταν η τελευταία διακοπή νερού, ενώ και αυτό το καλοκαίρι το συγκεκριμένο πρόβλημα επαναλαμβάνεται για πολλοστή φορά, αφού η ανικανότητα της απερχόμενης δημοτικής αρχής να λύσει το υπ’ αριθμόν ένα πρόβλημα της πόλης στα προηγούμενα 9 χρόνια που διοίκησε (;) τον δήμο, είναι μνημειώδης.

Όσο για το ερωτηματικό που χρησιμοποιούμε στην λέξη “αποχαιρετά” αφορά όσα ακούγονται στην πόλη και τον δήμο γενικότερα για τον ρόλο που πιθανόν να διαδραματίσει ο κ.Πατσουρίδης την επόμενη ημέρα, μετά δηλαδή την ανάληψη της νέας δημοτικής αρχής του Ρωμύλου Χατζηγιάννογλου. Γιατί είναι ότι γνωστό έπαιξε ρόλο στην δεύτερη Κυριακή των εκλογών της 2ας Ιουνίου υπέρ της εκλογής του νέου δημάρχου και ήδη ακούγεται έντονα ότι θα αναλάβει την θέση του Προέδρου του δημοτικού συμβουλίου. Η ουσία πάντως είναι ότι οι δημότες του Διδυμοτείχου ταλαιπωρούνται άλλη μια φορά μέσα στο καλοκαίρι, αφού έμειναν χωρίς νερό.

Υ.Γ: Εκείνος ο… γίγας Τσιτσιφύλλας, ο πρώην Πρόεδρος της ΔΕΥΑΔ και “δεξί χέρι” του κ.Πατσουρίδη, που τον Ιούνιο του 2017… ούρλιαζε απαντώντας στους αγανακτισμένους πολίτες ότι θα λύσει το πρόβλημα σε ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ που χάθηκε;

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*