Σαμοθράκη: Οι τέσσερις επίτιμοι δημότες της να έρθουν διακοπές, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο

Σαμοθράκη: Οι τέσσερις επίτιμοι δημότες της να έρθουν διακοπές, στέλνοντας μήνυμα στον κόσμο

Την επίσκεψη για διακοπές στην Σαμοθράκη πολιτικών το επόμενο χρονικό διάστημα, ώστε να στείλουν μήνυμα στον κόσμο να την επιλέξει τώρα αλλά και μελλοντικά, μετά από την σοβαρή καλοκαιρινή “περιπέτεια” της με τον ακτοπλοϊκό αποκλεισμό, προτείνει μεταξύ άλλων μέτρων και ενεργειών, ο Σύλλογος Επαγγελματιών του νησιού.

Προέχουν βέβαια άλλες, πολύ πιο απαραίτητες και άμεσες ενέργειες, αλλά όσον αφορά την συγκεκριμένη πρόταση, οι πρώτοι που θα έπρεπε να το κάνουν, να επισκεφθούν δηλαδή το πανέμορφο νησί του Έβρου, είναι οι τέσσερις πολιτικοί που έχουν ανακηρυχθεί επίτιμοι δημότες του. Οι τρεις πρώην Πρωθυπουργοί Αλέξης Τσίπρας, Γιώργος Παπανδρέου και Κώστας Καραμανλής, αλλά και ο σημερινός Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος. Όλοι τους μάλιστα κατά τις τελετές ανακήρυξης τους έδωσαν υποσχέσεις για επίλυση των προβλημάτων της Σαμοθράκης, αλλά αν κρίνουμε από τα όσα έφερε στην επιφάνεια ξανά ο πρόσφατος ακτοπλοϊκός αποκλεισμός της, τόσο με την ακαταλληλότητα του λιμανιού της Καμαριώτισσας όσο και τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια, μάλλον δεν τήρησαν όσα υποσχέθηκαν.

Να τονίσουμε και κάτι ακόμα. Ότι οι τρεις πρώην Πρωθυπουργοί που ανακηρύχθηκαν επίτιμοι δημότες, στη συνέχεια έχασαν τις εκλογές, ενώ ο Αλέξης Τσίπρας και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος ανακηρύχθηκαν από την απερχόμενη δημοτική αρχή του Θανάση Βίτσα, η οποία ανέλαβε πριν 5 χρόνια κάνοντας μεγαλόστομες διακηρύξεις για λύση στο συγκεκριμένο πρόβλημα. Παραδίδει όμως την εξουσία χωρίς ουσιαστικά να βελτιώσει κατ’ ελάχιστο τις συνθήκες που αφορούν την ακτοπλοϊκή σύνδεση του νησιού.

 

Ένα σχόλιο

  1. Θα ήταν προτιμότερο να μην έρθουν ποτέ μα να κάνουν έργα, από μηνύματα χορτάσαμε, νησάφι πια!!!!

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*