Δυο Εβρίτες ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ιστορικός Αίας Σαλαμίνας, που έχει και Εβρίτη γενικό αρχηγό

Δυο Εβρίτες ποδοσφαιριστές απέκτησε ο ιστορικός Αίας Σαλαμίνας, που έχει και Εβρίτη γενικό αρχηγό

Δυο Εβρίτες ποδοσφαιριστές θα συνεχίσουν την καριέρα τους στον ιστορικό Αίαντα Σαλαμίνας που ανέδειξε τον τεράστιο Γιώργο Δεληκάρη και αγωνίζεται στην Α’ κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά και έχει Γενικό αρχηγό έναν επίσης Εβρίτη, τον Γιώργο Γαβριλάκη, ο οποίος έχει φορέσει επίσης την φανέλα της ομάδας.

Πρόκειται για τον Δημήτρη Τσομπανούδη που αγωνιζόταν στον Έβρο Σουφλίου και κατάγεται από τους Μεταξάδες και το  νεαρό  Αντώνη Φωτσιτζούδη που δόθηκε μεταγραφή από την Α.Ε. Διδυμοτείχου και είναι από το Ασπρονέρι. Οι δυο συγκεκριμένες μεταγραφές έγιναν όπως γίνεται αντιληπτό μετά από την παρέμβαση και τον χειρισμό του Γενικού Αρχηγού Γιώργου Γαβριλάκη που τους γνωρίζει πολύ καλά και διακρίνεται μαζί τους στην φωτογραφία με την κόκκινη φανέλα, ενώ μαζί τους είναι και ο Νάσος Αλαΐσκας, άμεσος συνεργάτης του προπονητή Λεωνίδα Πανοηλία , στον πάγκο της αντρικής ομάδας.

Ο Δημήτρης Τσομπανούδης από τον Έβρο Σουφλίου στον ιστορικό Αίαντα Σαλαμίνας

Η ανακοίνωση της ιστορικής ομάδας του νησιού της Σαλαμίνας αναφέρει:
“Ανακοινώνουμε τις μεταγραφές του κεντρικού χαφ Αντώνη Φωτσιτζούδη από την Α.Ε. Διδυμοτείχου και του επιθετικού Δημήτρη Τσομπανούδη από την ομάδα Α.Σ. Σουφλίου και οι 2 από νομό Έβρου !
Και οι 2 μεταγραφές έγιναν κατόπιν ισχυρής παρέμβασης του Γενικού Αρχηγού Β’ Γιώργου Γαβριλάκη, ώστε να ικανοποιηθεί η επιθυμία των προπονητών μας να ενταχθούν στην ομάδα μας”.

Ο νεαρός Αντώνης Φωτσιτζούδης από την Α.Ε.Διδυμοτείχου στον Αίαντα Σαλαμίνας

Οι Τσομπανούδης και Φωτσιτζούδης ξεκινούν σήμερα προετοιμασία με τη νέα τους ομάδα στο Δημοτικό Στάδιο Σαλαμίνας στις 18:00. Η μεταγραφή τους σε ομάδα εκτός Έβρου και μάλιστα σε ιστορικό σύλλογο που αγωνίζεται στην κορυφαία κατηγορία της ΕΠΣ Πειραιά, σίγουρα αποτελεί μια ευκαιρία να κάνουν ένα μεγαλύτερο “βήμα” στην καριέρα τους, αφού σίγουρα θα τους παρακολουθούν εκπρόσωποι αρκετών ομάδων από μεγαλύτερες κατηγορίες.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*