Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Θάνατος ηλικιωμένου που νοσηλευόταν με πυρετό – Ανησυχία για ιό του Δυτικού Νείλου

Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Θάνατος ηλικιωμένου που νοσηλευόταν με πυρετό – Ανησυχία για ιό του Δυτικού Νείλου

Ο θάνατος ενός 71χρονου που νοσηλευόταν από χθες στο Νοσοκομείο του Διδυμοτείχου με υψηλό πυρετό, ο οποίος επέμενε τις τέσσερις τελευταίες ημέρες, βύθισε στο πένθος την οικογένεια, τους συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς, αλλά και δημιούργησε και ανησυχία ότι προσβλήθηκε από τον ιό του Δυτικού Νείλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr, ο άτυχος ηλικιωμένος από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου, παρουσίασε υψηλό πυρετό 39 με 40 τις τελευταίες ημέρες και χθες μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν στην Παθολογική Κλινική. Σήμερα όμως “έφυγε” από την ζωή από ανακοπή, αν και όπως λένε οι δικοί του άνθρωποι, δεν αντιμετώπιζε κάποιο πρόβλημα υγείας. Γι’ αυτό άλλωστε και δεν μπήκε στην Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας. Όπως μάθαμε, επειδή η περίπτωση του θεωρείται… ύποπτη για τον ιό του Δυτικού Νείλου, στάλθηκαν δείγματα στο ειδικό εργαστήριο που εξετάζει τα κρούσματα αυτά, αλλά τα αποτελέσματα θα γίνουν γνωστά σε μια εβδομάδα περίπου.

Επειδή όμως στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου υπάρχουν και άλλοι ασθενείς με πυρετό, ο θάνατος του 71χρονου δημιούργησε όπως είναι φυσικό έντονη ανησυχία. Μέχρι τώρα πάντως δεν είχε ανακοινωθεί επίσημα κάποιο κρούσμα στην περιοχή αυτή. Αν και πέρυσι είχαν νοσήσει επίσης άτομα από διάφορα χωριά του βορείου Έβρου και είχαν νοσηλευθεί στο ίδιο νοσοκομείο, ενώ υπήρξε και μεταφορά στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης για μια πιο… βαριά περίπτωση.