Συναντήσεις του νέου δημάρχου Σαμοθράκης Νίκου Γαλατούμου με Άδωνι Γεωργιάδη και Θεοδωρικάκο

Συναντήσεις του νέου δημάρχου Σαμοθράκης Νίκου Γαλατούμου με Άδωνι Γεωργιάδη και Θεοδωρικάκο

Σειρά συναντήσεων με υπουργούς της Κυβέρνησης είχε σήμερα στην Αθήνα ο νεοεκλεγμένος δήμαρχος Σαμοθράκης Νίκος Γαλατούμος, με την ευκαιρία του ταξιδιού του για συμμετοχή στην κυβερνητική σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για επίλυση των προβλημάτων του νησιού.

Μπορεί να αναλαμβάνει την 1η Σεπτεμβρίου καθήκοντα, αλλά ρίχθηκε με τα μούτρα στη δουλειά και δεν έχασε την ευκαιρία να συναντήσει διάφορους υπουργούς θέτοντας τους ζητήματα, αιτήματα και προβλήματα της Σαμοθράκης. Αρχικά συναντήθηκε με τον υπουργό Εσωτερικών Τάκη Θεοδωρικάκο, στη συνέχεια συμμετείχε στην σύσκεψη υπό τον υπουργό Επικρατείας κ.Γεραπετρίτη όπου κατέθεσε τα αιτήματα και τις προτάσεις του για την Σαμοθράκη μετά απ’ όσα προηγήθηκαν και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον υπουργό Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, αύριο θα έχει συναντήσεις και με άλλους υπουργούς της Κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη για προβλήματα του νησιού και συγκεκριμένα την υπουργό Παιδείας Νίκη Κεραμέως και τον υπουργό Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχιλ. Καραμανλή.

Θεοδωρικάκος: Ήρθε η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις τη Σαμοθράκη

Στη συνάντηση που είχε ο νεοεκλεγέντας δήμαρχος της Σαμοθράκης  Νικόλαο Γαλατούμο, νωρίτερα τη Δευτέρα με τον υπουργό Εσωτερικών, Τάκη Θεοδωρικάκο, αντικείμενο συζήτησης ήταν η αντιμετώπιση των προβλημάτων που προέκυψαν το τελευταίο διάστημα στο νησί. Μάλιστα με ανάρτηση του στο twitter ο κ.Θεοδωρικάκος τόνισε: “Με τον εκλεγμένο δήμαρχο Σαμοθράκης, Νικόλαο Γαλατούμο. Συζητήσαμε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού. Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας Σαμοθράκη!

Το μήνυμα του υπουργού Εσωτερικών

Τάκης Θεοδωρικάκος@theodorikakosp

Με τον εκλεγμένο δήμαρχο Σαμοθράκης, Νικόλαο Γαλατούμο. Συζητήσαμε τα βασικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι του νησιού. Έρχεται η ώρα να βοηθήσουμε με πράξεις, όχι με λόγια το πανέμορφο νησί μας!

Προβολή εικόνας στο Twitter
Άδωνις: Ομάδα εργασίας ώστε μέσω ΕΣΠΑ
να αναζωογονήσουμε την Σαμοθράκη
Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης δημοσιοποίησε ο ίδιος την συνάντηση του με τον νέο δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο και όπως τόνισε: “Είχαμε μια πρώτη συζήτηση για το πώς μέσω ΕΣΠΑ θα αναζωογονήσουμε το νησί. Ξεκινάμε ομάδα εργασίας ειδική για αυτό τον σκοπό”.