Αλεξανδρούπολη: Κραυγή διαμαρτυρίας κατά του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χ.Ζιώγα για την αδιαφορία αποκομιδής σκουπιδιών (φωτό)

Αλεξανδρούπολη: Κραυγή διαμαρτυρίας κατά του Αντιδημάρχου Καθαριότητας Χ.Ζιώγα για την αδιαφορία αποκομιδής σκουπιδιών (φωτό)

Κραυγή διαμαρτυρίας προς τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Χρήστο Ζιώγα, για το θέμα της αποκομιδής σκουπιδιών, μπάζων και κλαδιών από σημείο της πόλης, ύψωσε πολίτης της Αλεξανδρούπολης, διαμαρτυρόμενος έντονα για την αδιαφορία που δείχνει στην απαράδεκτη κατάσταση που επικρατεί.

Μάλιστα πρόκειται για γνωστό επιχειρηματία, τον Βασίλειο Κεσούδη, ιδιοκτήτη των γνωστών ομώνυμων σούπερ μάρκετ, ο οποίος προφανώς απηύδησε βλέποντας πολύ κοντά στο κατάστημα του αλλά και στα γύρω σπίτια να παραμένουν τα σκουπίδια εδώ και 15 ημέρες χωρίς να γίνει η αποκομιδή τους. Σύμφωνα μάλιστα με την ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, μαζί με τις σχετικές φωτογραφίες, όλο αυτό το διάστημα κυριολεκτικά… παρακαλάει τον κ.Ζιώγα να κάνει απλά την δουλειά για την οποία τον ψήφισαν οι πολίτες πριν από πέντε χρόνια και μάλιστα τον επανεξέλεξαν άσχετα αν η παράταξη του έχασε, αλλά αυτός αδιαφορεί.

Έγραψε σχετικά ο κ.Κεσούδης, έντονα εκνευρισμένος και αηδιασμένος από την αδιαφορία της απερχόμενης δημοτικής αρχής και συγκεκριμένα του αρμόδιου Αντιδημάρχου Καθαριότητας:

“Εδώ και 15 μέρες, ακριβώς, παρακαλώ τον αντιδήμαρχο καθαριότητας να απομακρύνει τα σκουπίδια -μπάζα – κλαδιά ! Μήπως πρέπει να περιμένω τον Σεπτέμβριο για να απομακρυνθούν;”.

Οι ίδιες απαράδεκτες εικόνες σε

πολλά σημεία της Αλεξανδρούπολης

Οι ίδιες πάντως απαράδεκτες εικόνες και το σοβαρό αυτό πρόβλημα υπάρχει σε πολλά σημεία της Αλεξανδρούπολης. Είναι ξεκάθαρο ότι η απερχόμενη δημοτική αρχή του Βαγγέλη Λαμπάκη από την στιγμή που έχασε τις εκλογές, έχει παρατήσει το έλεος των σκουπιδιών τους δημότες και ιδιαίτερα ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Χρήστος Ζιώγας είναι “εξαφανισμένος”. Εξάλλου ο ίδιος επανεξελέγη και μάλλον δεν τον ενδιαφέρει να είναι συνεπής στα καθήκοντα του ως τις 31 Αυγούστου που τελειώνει η θητεία του. Απαράδεκτοι ως το τέλος τελικά ο απερχόμενος κ.Λαμπάκης και οι συνεργάτες του.

 

Ένα σχόλιο

  1. Φίλε Κωνσταντίνε όλοι οι δημότες κάνουν ένα μέγα λάθος να απευθύνονται στο εκάστοτε αντιδήμαρχο για να γίνει η δουλειά τους λες και είναι ρουσφέτι γιατί οι αιρετοί έτσι το βλέπουν δυστυχώς!!!
    Μπορούν να απευθύνονται στον αρμόδιο διευθυντή της καθαριότητας ή στο γραφείο καθαριότητας του Δήμου!!! Με το που αποστασιοποιείται μια δημοτική αρχή δεν σημαίνει ότι θα πεθάνουμε κιόλας!!!
    Τώρα αναφορικά με τον μάχιμο τηλεφωνάκια αντιδήμαρχο τι να λέμε…. άστα…

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*