Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συνάντηση-συνεργασία της διοίκησης με το νέο δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου – Άρχισε η προετοιμασία

Α.Ε.Διδυμοτείχου: Συνάντηση-συνεργασία της διοίκησης με το νέο δήμαρχο Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου – Άρχισε η προετοιμασία

Συνάντηση με τον νεοεκλεγέντα δήμαρχο Διδυμοτείχου Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου είχε χθες η διοίκηση της Α.Ε.Διδυμοτείχου, την ημέρα που ξεκίνησε και η προετοιμασία της ομάδας για το νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοικούντων της Α.Ε.Δ, συζητήθηκαν όλα τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζει το Δημοτικό στάδιο της πόλης, η καθημερινότητα της ομάδας, καθώς και οι ανάγκες της σε όλα τα επίπεδα. Όπως επισημαίνεται, με ιδιαίτερη χαρά οι παράγοντες του συλλόγου είδαν το νέο δήμαρχο που αναλαμβάνει από την 1η Σεπτεμβρίου, να ακούει και να αντιλαμβάνεται πλήρως την συνολική κατάσταση και να δεσμεύεται πως θα είναι δίπλα στην ομάδα σε οτιδήποτε αυτή χρειαστεί.
“Ευχαριστούμε πολύ για την συνάντηση και την συνεργασία και ευχόμαστε στην νέα δημοτική αρχή να φανεί αντάξια των προσδοκιών για το καλό του τόπου”, καταλήγει η ανακοίνωση της Α.Ε.Διδυμοτείχου.

Ξεκίνησε χθες η προετοιμασία για το νέο πρωτάθλημα

Υπό τις οδηγίες του προπονητή Χρήστου Μαυράκη και του βοηθού του Γιάννη Μυλωνά ξεκίνησαν χθες την προετοιμασία τους οι ποδοσφαιριστές στο Δημοτικό στάδιο του Διδυμοτείχου. Μια νέα χρονιά που ξεκινάει με φιλοδοξίες για μια καλύτερη πορεία από την περσινή, καθώς το μείγμα νέων ταλαντούχων αλλά και έμπειρων ποδοσφαιριστών, δείχνει έτοιμο να δουλέψει σκληρά για να παρουσιαστεί όσο πιο έτοιμο και ανταγωνιστικό γίνεται στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας.