Ορεστιάδα: Συνέλαβαν 58χρονο Έλληνα της περιοχής που καταζητούνταν – Ποιές οι κατηγορίες των δύο ενταλμάτων σύλληψης

Ορεστιάδα: Συνέλαβαν 58χρονο Έλληνα της περιοχής που καταζητούνταν – Ποιές οι κατηγορίες των δύο ενταλμάτων σύλληψης

Συνελήφθη χθες (19-8-2019) το πρωί στην Ορεστιάδα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ορεστιάδας, 58χρονος Έλληνας από χωριό της περιοχής, ο οποίος διώκεται με δύο Εντάλματα Σύλληψης από τις Ελληνικές Δικαστικές Αρχές και καταζητούνταν τα τελευταία χρόνια για το αδίκημα της φοροδιαφυγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, ο συλληφθείς που οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Εφετών Θράκης, ο οποίος και είχε εκδώσει τα δυο εντάλματα σύλληψης, είχε επιχειρηματική δραστηριότητα στην περιοχή της Ορεστιάδας τα προηγούμενα χρόνια και λόγω αυτής προέκυψε η φοροδιαφυγή. Τα τελευταία χρόνια έφυγε στην Κύπρο, εκεί ξεκίνησε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες οι οποίες πήγαν καλά και πλήρωσε ένα σημαντικό ποσό από τις οφειλές του στο ελληνικό Δημόσιο, για τις οποίες είχε καταδικαστεί.

Ο ίδιος μετά από αυτό, πίστεψε ότι δεν είχε άλλες εκκρεμμότητες με την ελληνική Δικαιοσύνη και γι’ αυτό άλλωστε αποφάσισε να έρθει μετά από χρόνια παραμονής στην Κύπρο και πάλι στο χωριό του. Όταν όμως επισκέφθηκε για κάποιο γραφειοκρατικό θέμα την Αστυνομία, εκεί διαπιστώθηκε ότι εκρεμούν σε βάρος του δυο Εντάλματα Σύλληψης από άλλες καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος του για φοροδιαφυγή και όλο αυτό το διάστημα καταζητούνταν. Έτσι οι αστυνομικοί τον συνέλαβαν και θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα της Κομοτηνής.