Σαμοθράκη: Παραμένει το Andros Jet ως την Κυριακή και μετά αναλαμβάνει το “ΑΡΤΕΜΙΣ”

Σαμοθράκη: Παραμένει το Andros Jet ως την Κυριακή και μετά αναλαμβάνει το “ΑΡΤΕΜΙΣ”

Όχι ένα, αλλά τρία πλοία συνολικά εκτελούν καθημερινά τα δρομολόγια από την Σαμοθράκη προς Αλεξανδρούπολη και αντίστροφα, αφού η δέσμευση του υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής για καθημερινή ακτοπλοϊκή σύνδεση τηρείται στο ακέραιο και με το παραπάνω.

Με ανακοίνωση του πριν από λίγο, ενημερώνει ότι παρατείνεται μέχρι την Κυριακή 25 Αυγούστου 2019 η δρομολόγηση του επιβατηγού – οχηματαγωγού ταχύπλοου «ANDROS JET» της εταιρίας «SEAJETS» στην γραμμή Αλεξανδρούπολης- Σαμοθράκης.

Από την Δευτέρα 26 Αυγούστου 2019, την ακτοπλοϊκή γραμμή Αλεξανδρούπολης – Σαμοθράκης θα καλύπτει το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» της εταιρίας «Hellenic Seaways». που μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.
Τα αναλυτικά δρομολόγια του «ANDROS JET», και του «ΑΡΤΕΜΙΣ», θα ανακοινωθούν από τις διαχειρίστριες εταιρίες.

Για αύριο Πέμπτη 22 Αυγούστου το Andros jet θα κάνει τα δρομολόγια:

Αλεξανδρούπολη – Σαμοθράκη : 9:30 και 15:00
Σαμοθράκη – Αλεξανδρούπολη : 12:00 και 18:00

Εξάλλου, το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «ΑΝΑΞ» θα συνεχίσει να εξυπηρετεί την γραμμή μέχρι και το Σάββατο 24 Αυγούστου 2019, για την μεταφορά οχημάτων μεταξύ Αλεξανδρούπολης και Σαμοθράκης.

Τέλος, κανονικά εκτελεί τα προγραμματισμένα δρομολόγια του το ταχύπλοο επιβατηγό πλοίο «ΖΕΦΥΡΟΣ» κιαι το πρόγραμμα των δρομολογίων του είναι:

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα στοιχεία που περιλαμβάνονται στον επίσημο ιστότοπο της εταιρίας «Hellenic Seaways», το επιβατηγό- οχηματαγωγό πλοίο «ΑΡΤΕΜΙΣ» είναι ναυπήγησης 1997, έχει μήκος 89.76 μέτρα, αναπτύσσει ταχύτητα 19,2 κόμβων την ώρα και μπορεί να μεταφέρει 748 επιβάτες και 65 ιδιωτικής χρήσης οχήματα.