Διδυμότειχο: Δεν προήλθε από ιό Δυτικού Νείλου ο θάνατος 71χρονου – Αρνητικές οι εξετάσεις που έγιναν

Διδυμότειχο: Δεν προήλθε από ιό Δυτικού Νείλου ο θάνατος 71χρονου – Αρνητικές οι εξετάσεις που έγιναν

Δεν προήλθε από τον ιό του Δυτικού Νείλου ο θάνατος του 71χρονου από το χωριό Κυανή Διδυμοτείχου, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή την περασμένη Κυριακή στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου, όπου νοσηλευόταν με υψηλό πυρετό.

Σύμφωνα με πληροφορίες Evros-news.gr, οι εξετάσεις που έγιναν στα δείγματα του άτυχου ηλικιωμένου, τα οποία είχαν σταλεί στο ειδικό εργαστήριο της Θεσσαλονίκης, ήταν αρνητικές. Κάτι που έδιωξε τις ανησυχίες στο περιβάλλον όσων νοσηλεύονται επίσης με πυρετό και είχαν πληροφορηθεί πως στάλθηκαν δείγματα για εξέταση μετά τον θάνατο του, όπως αποκάλυψε το Evros-news.gr.

Έκκληση για αίμα σε όσους μπορούν να προσφέρουν

Με βάση την εξέλιξη αυτή, δεν υπάρχει κανένας λόγος να τεθεί σε καραντίνα όσον αφορά την αιμοδοσία, η περιοχή του Διδυμοτείχου και φυσικά οι εθελόντες αιμοδότες θα συνεχίσουν κανονικά την προσφορά ζωής που κάνουν. Μόνο που λόγω του καλοκαιριού, παρατηρούται ελλείψεις σε αίμα στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και γι’ αυτό υπεύθυνοι γιατροί, το νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, απευθύνουν έκκληση σε όσους μπορούν να δώσουν αίμα, ιδιαίτερα κατηγορίας των ομάδων αρνητικό να προσφέρουν όσο αίμα μπορούν, γιατί υπάρχει σημαντική ανάγκη.

-Νοσοκομείο Διδυμοτείχου: Θάνατος ηλικιωμένου που νοσηλευόταν με πυρετό – Ανησυχία για ιό του Δυτικού Νείλου