Νοκ άουτ και το ταχύπλοο “ΖΕΦΥΡΟΣ” της SAOS Ferries -Σταμάτησε τα δρομολόγια

Νοκ άουτ και το ταχύπλοο “ΖΕΦΥΡΟΣ” της SAOS Ferries -Σταμάτησε τα δρομολόγια

Τρία στα… τρία για τα πλοία της SAOS Ferries, αφού μετά το ΣΑΟΝΗΣΟΣ και το ΣΑΟΣ ΙΙ που τέθηκαν νοκ άουτ με μηχανική βλάβη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί μεγάλη αναστάτωση στην ακτοπλοϊκή σύνδεση της Σαμοθράκης με την Αλεξανδρούπολη, παρουσίασε πρόβλημα και το ταχύπλοο “ΖΕΦΥΡΟΣ”.

Όπως ανακοίνωσε πριν από λίγο η εταιρεία:

“H SAOS FERRIES ενημερώνει το επιβατικό κοινό ότι, κατά την επιστροφή του Ε/Γ-Δ/Ρ ΖΕΦΥΡΟΣ από Σαμοθράκη παρουσιάστηκε πρόβλημα στη μία εκ των τριών κύριων μηχανών. Με την άφιξη του πλοίου στην Αλεξανδρούπολη πραγματοποιήθηκε έλεγχος από δύτη ώστε να εξακριβωθούν τα αίτια της βλάβης και αναμένεται συνεργείο της Volvo από Θεσσαλονίκη για την αποκατάσταση της.

Παρακαλούνται οι επιβάτες που σκόπευαν να ταξιδέψουν με το ΖΕΦΥΡΟΣ να απευθυνθούν στα άλλα πλοία που πραγματοποιούν δρομολόγια προς Σαμοθράκη”.

Να επισημάνουμε εδώ, ότι σε αντίθεση με τα άλλα δύο πλοία της εταιρείας, το ΖΕΦΥΡΟΣ είναι καινούργιο σκάφος, αφού ναυπηγήθηκε το 2017 και ξεκίνησε εκείνη την χρονιά δρομολόγια. Μάλιστα επειδή υπήρξαν κάποια θέματα αρχικά με τις μηχανές του, άλλαξε και έβαλε καινούργιες από την Σουηδία και το εκεί εργοστάσιο της VOLVO. Όμως η μία από τις τρεις εμφάνισε σήμερα πρόβλημα.

Ευτυχώς που στην γραμμή υπάρχει το Καταμαράν ‘Adros Jet” αλλά και το οχηματαγωγό ΑΝΑΧ, οπότε δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα με την μεταφορά επιβατών αλλά και οχημάτων, ενώ όπως ανακοινώθηκε, από την Δευτέρα τη θέση του πρώτου θα πάρει το “ΑΡΤΕΜΙΣ” της Hellenic Seaways.