Αλεξανδρούπολη: Συμφωνία για συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής Ζαμπούκη με τους δημοτικούς συμβούλους Μιχαηλίδη

Αλεξανδρούπολη: Συμφωνία για συνεργασία της νέας δημοτικής αρχής Ζαμπούκη με τους δημοτικούς συμβούλους Μιχαηλίδη

Συνεργασία με τους εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” του Παύλου Μιχαηλίδη, συμφώνησαν να έχουν ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης και η εκλεγμένη δημοτική του αρχή κατά τη χθεσινή συνάντηση που είχαν, σύμφωνα με πληροφορίες του Evros-news.gr.

Επειδή μετά την συγκεκριμένη συνάντηση και την διεξοδική συζήτηση, μάθαμε ότι ο επικεφαλής της συγκεκριμένης παράταξης και υποψήφιος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης κ.Μιχαηλίδης ήταν έντονα εκνευρισμένος, ψάξαμε το θέμα και μάθαμε από στελέχη με τα οποία συνεργάστηκε όλο το προηγούμενο διάστημα, πως  αν και συμμετείχε και ο ίδιος στη συγκεκριμένη διαδικασία, επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά ότι έχει μείνει… μόνος του και υπάρχει τεράστια διάσταση απόψεων με τους 5 εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους του.  Δεν τους ελέγχει πλέον και ουσιαστικά δεν είναι επικεφαλής της παράταξης, αφού είναι γνωστό πως σχεδόν αμέσως μετά την πρώτη Κυριακή των δημοτικών εκλογών της 26ης Μαίου, όλοι τους αποστασιοποιήθηκαν από τον ίδιο, εξαιτίας των συνεχών λανθασμένων κινήσεων, επιλογών και ενεργειών του, αλλά και τον παλινωδιών του.

Τα συνεχόμενα ήξεις-αφήξεις και η ταύτιση του με τον απερχόμενο δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκ,η έπαιξαν τον κύριο και καθοριστικό ρόλο ώστε να υπάρξει η αποστασιοποίηση των εκλεγμένων δημοτικών συμβούλων από αυτόν, γιατί όπως υποστηρίζουν οι ίδιοι αλλά και οι υπόλοιποι υποψήφιοι του και η συντριπτική πλειοψηφία όσων τον ψήφισαν ως υποψήφιο δήμαρχο, δεν είναι δυνατόν επί πέντε χρόνια ο κ.Λαμπάκης να τον αντιμετωπίζει απαξιωτικά, με προσβλητικούς και ειρωνικούς χαρακτηρισμούς στο δημοτικό συμβούλιο ή στις δημόσιες δηλώσεις του, να έχουν φτάσει μέχρι και τα δικαστήρια και ξαφνικά μετά την πρώτη Κυριακή των εκλογών να κάνει… κωλοτούμπα και να ταυτίζεται σχεδόν μαζί του. Να στρέφεται κατά του υποψήφιου τότε και νεοεκλεγέντα δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη αν και συγγενής του, λόγω προσωπικού… κόμπλεξ, να μην παίρνει θέση εναντίον της έντασης Λαμπάκη που στρέφεται εξάλλου και κατά της δικής του παράταξης και των εκλεγμένων δημοτικών της συμβούλων και ακόμα και τώρα να έχει δίαυλο επικοινωνίας μαζί του για… κοινό μέτωπο στην αντιπολίτευση.

Έτσι όλα δείχνουν οπως έμεινε μόνος του ο Παύλος Μιχαηλίδης, κυριολεκτικά σαν την… καλαμιά στην Αλεξανδρούπολη, δεν ελέγχει παρά μόνο τον εαυτό του (ακόμα και γι’ αυτό αμφιβάλλουν κάποιοι πρώην πλέον συνεργάτες του οι οποίοι όλο και κάτι περισσότερο θα γνωρίζουν), ενώ οι πέντε δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” είχαν συζήτηση με το νέο δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη σε κλίμα συναινετικό και συνεργασίας, όπως επιβάλλει άλλωστε και ο “Κλεισθένης”. Οπότε παρατηρήθηκε σύγκλιση και ταύτιση απόψεων και θα υπάρχει συνεργασία στο νέο δημοτικό συμβούλιο που ορκίζεται αύριο. Σε αυτή την περίπτωση, με τους 10 δημοτικούς συμβούλους που έχει η παράταξη “Δήμος για Όλους Πρώτα Εσύ” και τους 5 της παράταξης “ΑΝΑΣΑ”, φτάνει τους 15 κατά την διάρκεια των συνεδριάσεων και την λήψη αποφάσεων, τους ίδιους με την απερχόμενη παράταξη του κ.Λαμπάκη.

Υ.Γ: Έχει ενδιαφέρον πως θα αντιδράσει στη συνέχεια ο Παύλος Μιχαηλίδης. Γιατί κάποιοι δεν αποκλείουν ότι μετά από την χθεσινή πανηγυρική επιβεβαίωση της απομόνωσης του, μπορεί να φτάσει και σε ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ από την θέση του δημοτικού συμβούλου, αφού θα είναι πλέον ολομόναχος στις συνεδριάσεις και δεν θα μπορεί να παίξει ούτε τον ρόλο που είχε στο απςρχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

 

3 Σχόλια

 1. Κύριε Παύλε Μιχαηλίδη, ο απερχόμενος δήμαρχος, πολλάκις σας έχει μιλήσει με τέτοια απαξίωση κι έχει εκστομίσει τέτοιους χαρακτηρισμούς για εσάς όσο κανένας, χωρίς να θέλω να μπω σε περισσότερες λεπτομέρειες….
  Εσείς όμως με λεπτή ανωτερότητα αποφύγατε να πέσετε στο επίπεδό του και προς τιμήν σας!!!

  Οι εκλογές πέρασαν μα τα προβλήματα παραμένουν και οι νέες προκλήσεις είναι στο κατώφλι της πόλης μας. Κάποιοι λένε ότι είστε συγγενείς με τον νέο δήμαρχο, δεν το γνωρίζω και ποσώς ενδιαφέρει τον οποιοδήποτε σοβαρό άνθρωπο!!
  Οι πολίτες κατέταξαν το συνδυασμό σας στη θέση που την κατέταξαν. Προσέξτε, δεν σας απεμπόλησαν μα σας θέλουνε μέσα στο δημοτικό συμβούλιο!!!!
  Όχι μόνο εσάς μα και τους υπόλοιπους μειοψηφήσαντες συνδυασμούς.
  Ο κόσμος σας ψήφισε για να μείνετε όχι για να φύγετε!!!!
  Είστε επιστήμονας, μηχανικός, γνώστης πραγμάτων και καταστάσεων…

  Σκεφτείτε λογικά και ως επιστήμονας μα και ως γέννημα θρέμμα αυτής της πόλης και στηρίξτε τον νέο δήμαρχο, κόψτε τις λερναίες ύδρες που λυμαίνονται το Δήμο και αν δείτε κάτι που δεν είναι ηθικό ή νόμιμο κτυπήστε το ανελέητα!!!!

  Τώρα τι αλίση βερίση μπορεί να έχετε εσείς με τον απερχόμενο ειλικρινά δεν το καταλαβαίνω ή ίσως δε θέλω να το καταλάβω…δλδ στήριξη στον στόχο του απερχόμενου που είναι στο να αποτύχει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος λόγω των συμβούλων σε ψήφους εννοείται..;;; Αυτό θέλετε κι εσείς να αποτύχει ο νεοεκλεγείς δήμαρχος και να πάει σε τελική ανάλυση η πόλη πίσω;;;; Γιατί εκεί θα έχει αντίκτυπο μία τέτοια ενέργεια!!!!
  Δεν είστε τέτοιος άνθρωπος!!!!
  Αναδείξτε την ανωτερότητα και την ευγένεια που σας διακρίνει και στηρίξτε κάθε υγιή προσπάθεια της νέας δημοτικής αρχής!!!!

  Κλείνοντας θα ήθελα να σας αφιερώσω ένα γνωμικό του Ελύτη που τόσο σας αρέσει :
  Βαρύς ο κόσμος να τον ζήσεις,
  όμως για λίγη περηφάνια το άξιζε.

 2. Προφανώς για να μην συμφωνεί με τον νέο δήμαρχο και να κλείνει περισσότερο στον προηγούμενο κάτι θα ξέρει παραπάνω, έχοντας υπάρξει χρόνια στην θέση που είναι.

  • Τίποτα δεν ξέρει. Προσωπικό κόμπλεξ έχει, γιατί πέντε χρόνια έκανε αντιπολίτευση και ήρθε ο ξάδερφος του και σε λιγότερο από ένα χρόνο έγινε δήμαρχος. Δεν τον ξέρεις και γι’ αυτό μιλάς. Ο Προηγούμενος χρόνια τώρα τον έβριζε, τον ειρωνευόταν και τον ξεφτίλιζε δημόσια.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*