Στηρίζει έμπρακτα την Σαμοθράκη ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας με εκδρομή στο νησί το Σαββατοκύριακο

Στηρίζει έμπρακτα την Σαμοθράκη ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας με εκδρομή στο νησί το Σαββατοκύριακο

Στηρίζει έμπρακτα την Σαμοθράκη μετά το σοβαρό πρόβλημα που δημιουργήθηκε με την ακτοπλοϊκή του σύνδεση, ο Σύλλογος Γυναικών Νέας Βύσσας που πραγματοποιεί εκδρομή στο νησί του Έβρου αυτό το Σαββατοκύριακο.

Οι γυναίκες του χωριού της Ορεστιάδας αναχώρησαν το πρωί από την Αλεξανδρούπολη με το Andros Jet και ήδη βρίσκονται στην πανέμορφη Σαμοθράκη όπου θα περάσουν το διήμερο και παράλληλα θα στείλουν μήνυμα συμπαράστασης και αλληλεγγύης με πράξεις και όχι λόγια, δηλώσεις ή… δωρεές σημαιών.

Χώρα Σαμοθράκης

Gepostet von Chrysi Bacharidou am Samstag, 24. August 2019

Το πρόγραμμα της εκδρομής περιλαμβάνει επισκέψεις σε όλα τα σημεία ενδιαφέροντος της Σαμοθράκης, σήμερα το βράδυ συμμετοχή σε παραδοσιακές χορευτικές εκδηλώσεις στα Θέρμα, ενώ η Πρόεδρος του Συλλόγου Φανή Μπαχαρίδου και τα μέλη της διοίκησης, αν και είχαν κλείσει τα εισιτήρια πριν από πολύ καιρό με το ΣΑΟΣ ΙΙ, πριν αυτό τεθεί νοκ άουτ με μηχανική βλάβη και αναγκάστηκαν να πληρώσουν τώρα ακριβότερα εισιτήρια με το Andros Jet (25 αντί 16 ευρώ), δεν σκέφθηκαν ούτε στιγμή να ακυρώσουν την εκδρομή. Ούτε η αλλαγή της ώρας στην αυριανή αναχώρηση, νωρίτερα κατά δύο ώρες επειδή το πλοίο ολοκληρώνει την παρουσία του στην ακτοπλοϊκή σύνδεση Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης και αναχωρεί για Κυκλάδες, τους πτόησε.

Αντίθετα, θέλησαν να στείλουν το δικό τους… μήνυμα προς όλους, πως έτσι πρέπει να στηρίζουν οι Εβρίτες ο ένας τον άλλον. Το άλλο θετικό, εκτός της συγκεκριμένης κίνησης από τον Σύλλογο Γυναικών Νέας Βύσας, ότι στο πλοίο υπήρχε πάρα πολύς κόσμος που πήγαινε στην Σαμοθράκη.

Η φωτογραφία είναι από το λιμάνι της Αλεξανδρούπολης κατά την αναχώρηση και την έβγαλε η Χρυσή Μπαχαρίδιου, υποψήφια βουλευτής Έβρου της Ν.Δ στις πρόσφατες εθνικές εκλογές.