Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται σήμερα τον Αετό Ορφανού για το Κύπελλο Ελλάδος

Ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης υποδέχεται σήμερα τον Αετό Ορφανού για το Κύπελλο Ελλάδος

Το πρώτο επίσημο ματς και μάλιστα σε μεγάλη ποδοσφαιρική διοργάνωση, δίνει σήμερα ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης με τον Αετό Οφρυνίου για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδος.

Οι διοικούντες του Εθνικού Αλεξανδρούπολης που παίρνει μέρος στο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας ΕΠΣ Έβρου, δήλωσαν συμμετοχή στο Κύπελλο, καταβάλλοντας τα 500 ευρώ του παραβόλου αλλά και προκαταβάλλοντας στην ΕΠΟ τα περίπου 700 ευρώ που θα χρειαστούν ως έξοδα (κυρίως διαιτησίας) για την διεξαγωγή του αγώνα και προσδοκούν να πάρουν πίσω το ποσό από τα εισιτήρια που είναι στην προσιτή τιμή των 5 ευρώ. Καλούν τον κόσμο της πόλης να δώσει το παρόν στο γήπεδο στηρίζοντας ηθικά και οικονομικά την προσπάθεια της ομάδας που με μέσο όρο ηλικίας 19 ετών, είναι η πιο νεανική ομάδα.

Ο αγώνας ανάμεσα στον Εθνικό Αλεξανδρούπολης και τον Αετό Ορφανού (ή Οφρυνίου, όπως πλέον μετονομάζεται η ομάδα που κατέκτησε το κύπελλο στην ΕΠΣ Καβάλας) θα διεξαχθεί στο γήπεδο “Μαρίνος Δαστερίδης” των Καππαδόκων και όχι στο εθνικό στάδιο “Φώτης Κοσμάς”, λόγω έργων που διεξάγονται εκεί για υπογειοποίηση ποτίσματος.