Σουφλί: Ορκίστηκαν ο νέος δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος και το Δημοτικό Συμβούλιο – Δεν πήγε ο απερχόμενος Β.Πουλιλιός (ΒΙΝΤΕΟ)

Σουφλί: Ορκίστηκαν ο νέος δήμαρχος Παναγιώτης Καλακίκος και το Δημοτικό Συμβούλιο – Δεν πήγε ο απερχόμενος Β.Πουλιλιός (ΒΙΝΤΕΟ)

Ορκίστηκαν σήμερα το πρωί στο δημοτικό θέατρο της πόλης, ο νέος Δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος, το νέο Δημοτικό Συμβούλιο, όπως και οι Πρόεδροι και τα Τοπικά Συμβούλια των Κοινοτήτων.

Από την ορκωμοσία απουσίαζε ο απερχόμενος δήμαρχος Βαγγέλης Πουλιλιός (άγνωστο για ποιο λόγο) και θα ορκιστεί τις επόμενες ημέρες μόνος του. Στην εκδήλωση παρέστησαν οι Μητροπολίτες Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας και Διδυμοτείχου κ.Δαμασκηνός και Αλεξανδρούπολης, Τραϊανούπολης, Σαμοθράκης κ.Άνθιμος, οι οποίοι  και τέλεσαν τον αγιασμό με τον οποίο ξεκίνησε η ορκωμοσία, καθώς και ο Σοφολογιότατος Μουφτής του Διδυμοτείχου Οσμάν Χαμζά.

Τίμησαν ακόμα με την παρουσία τους την ορκωμοσία, ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου Δημήτρης Πέτροβιτς, ο Ανιυπεριφερριάρχης ΑΜ-Θ Κώστας Βενετίδης, οι δήμαρχοι Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπιούκης, Ορεστιάδας Βασίλης Μαυρίδης και Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάνμνογλου. Ο περιφερειακός σύμβουλος Βασίλης Δελησταμάτης, ο Αστυνομικός Διευθυντής Αλεξανδρούπολης Παναγιώτης Καρτάλης, οι Ταξίαρχοι Διοικγητές της 50ης και της 7ης Ταξιαρχίας, οι διοικητές του Αστυνομικού Τμήματιος και του Πυροσβεστικού Σταθμού Σουφλίου, πρώην δήμαρχοι, παλιοί και νέοι δημοτικοί σύμβουλοι, συγγενείς αυτοδιοικητικών και πλήθους κόσμου.

Αφού έγινε η ορκωμοσία με θρησκευτικό όρκο στο Ευαγγέλιο των Χριστιανών και στο Κοράνι των μουσουμλάνων, αλλά και με πολιτικό όρκο όσων το επέλεξαν,. στη συνέχεια οι νεοεκλεγέντες υπέγραψαν το Πρακτκό Ορκωμοσίας. Με πρώτο φυσικά το νέο δήμαρχο κ.Καλακίκο.

Καλακίκος: Απευθύνω κάλεσμα ενότητας και συνεργασίας

σε όλους που θέλουν να βοηθήσουν τον δήμο Σουφλίου

Ο νέος δήμαρχος Σουφλίου ανέλυσε τους στόχους της δημοτικής του αρχής, ζητώντας την συστράτευση όλων και την βοήθεια και συμπαράσταση τους, ώστε όπως τόνισε με ενότητα και συνεργασία να βοηθήσουν τον δήμο Σουφλίου που αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα.  “Την εντολή που μου δώσατε στις 2 Ιουνίου θα την τιμήσω με πολύ μεγάλο σεβασμό. Θα σας κοιτώ στα μάτια, με ειλικρίνεια και θα τιμήσουμε την εντολή σας στο ακέραιο, καθιστώντας τον δήμο Σιουφλίου δήμο ανάπτυξης και προοπτικής. Έναν δήμο αντάξιο του ονόματος και της ιστορίας του. Δεσμεύομαι να είναι δήμαρχος για όλους τους πολίτες, ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων και δημοτικών παρατάξεων. Η πόρτα του δημάρχου θα είναι ανοιχτλή για όλους ανεξαιρέτως τους πολίτες”.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΟΝ tvthrakiotis.gr που κάλυψε την εκδήλωση

Ευχαριστούμε πολύ την ιστοσελίδα tvthrakiotis.gr για το βίντεο από την σημερινή ορκωμοσία του νέου δημάρχου Σουφλίου.