ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ video: Σοκαριστικές εικόνες από το δυστύχημα με 6 νεκρούς στον Έβρο

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ video: Σοκαριστικές εικόνες από το δυστύχημα με 6 νεκρούς στον Έβρο

Σοκαριστικές ήταν οι εικόνες που αντίκρισαν αστυνομικοί, πυροσβέστες και άνδρες των ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ, με τους έξι νεκρούς και τους 10 τραυματίες, από τους οποίους οι 7 πολύ σοβαρά, στο σημείο του τραγικού δυστυχήματος που έγινε στο χωριό Λουτρά  Αλεξανδρούπολης.

Όπως βλέπετε στο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ Video που εξασφάλισε το Evros-news.gr βρίσκονται παγιδευμένοι μέσα στο αυτοκίνητο κάποιοι από τους νεκρούς που φυσικά καλύψαμε το σημείο όπου βρίσκονται. Δυστυχώς για τους 6 από τους 16 συνολικά πρόσφυγες ή παράνομους μετανάστες, δεν μπορούσαν να κάνουν τίποτα οι άνδρες της Αστυνομίας, της Πυρεσβεστικής και οι διασώστες του ΕΚΑΒ.

Οι υπόλοιποι 10 που τραυματίστηκαν δίνουν “μάχη” για να κρατηθούν στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου έχουν μεταφερθεί, όμως είναι ο τραγικός απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος, που συνέβη   στο χωριό Λουτρά της Αλεξανδρούπολης, όταν ανετράπη αυτοκίνητο τζιπ μάρκας Ηyundai στο επέβαιναν 18 άτομα. Τα άλλα δύο που είναι μάλλον οι διακινητές, διέφυγαν και αναζητούνται από την αστυνομία.

-Έξι νεκροί και 10 τραυματίες, οι 7 πολύ σοβαρά από το τροχαίο δυστύχημα στα Λουτρά