Σαμοθράκη: Έφτασε το “ΑΡΤΕΜΙΣ” και ξεκίνησε δρομολόγια – Οι τιμές εισιτηρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Σαμοθράκη: Έφτασε το “ΑΡΤΕΜΙΣ” και ξεκίνησε δρομολόγια – Οι τιμές εισιτηρίων (ΒΙΝΤΕΟ)

Έφτασε στην Σαμοθράκη σήμερα το μεσημέρι το Ε/Γ-Ο.Γ “ΑΡΤΕΜΙΣ” της εταιρείας Hellenic Seaways και ήδη πραγματοποιεί το πρώτο του δρολόγιο προς την Αλεξανδρούπολη. Από εκεί θα εκτελέσει νέο δρομολόγιο προς το λιμάνι της Καμαριώτισσας στις 18.30 και από την Σαμοθράκη για Αλεξανδρούπολη στις 21:30.

Δείτε την είσοδο του στο λιμάνι της Σαμοθράκης στο βίντεο του Αντώνη Θεοδωρίδη. Αύριο Τετάρτη θα αναχωρήσει για Σαμοθράκη στις 9 το πρωί το πρώτο του δρομολόγιο.

Gepostet von Antonis Theodoridis am Montag, 26. August 2019

Οι τιμές των εισιτηρίων είναι 25 ευρώ το άτομο, όσο δηλαδή κοστίζει στο ταχύπλοο ΖΕΦΥΡΟΣ και στο Andros Jet που εκτελούσε μέχρι πρίοσφατα δρομολόγια, αλλά είναι ακριβότερο των 16 ευρώ που κοστίζει με το ΣΑΟΣ ΙΙ το οποίο είναι νοκ άουτ με μηχανική βλάβη. Για το αυτοκίνητο Ι.Χ το εισιτήριο κοστίζει 58.50 ευρώ.

Φωτογραφία Γιώργος Τηγανούργιας

Η συγκεκριμένη εταιρεία προσφέρει την δυνατότητα να “κλείσει” κάποιος εισιτήριο ηλεκτρονικά μέσω πιστωτικής ή χρεωστικής κάρτας, ενώ δεν έχει έρθει σε συμφωνία με κάποιο πρακτορείο για την κανονική έκδοση εισιτηρίων και αυτή μάλλον θα γίνεται χειρόγραφα.

Gepostet von Γεωργιος Τιγγανουργιας am Montag, 26. August 2019