Γιάννης Στάνγογλου: “Σαμοθράκη όνειρο…”- Ο Εβρίτης κορυφαίος ηθοποιός ήρθε για διακοπές και την… αποθεώνει

Γιάννης Στάνγογλου: “Σαμοθράκη όνειρο…”- Ο Εβρίτης κορυφαίος ηθοποιός ήρθε για διακοπές και την… αποθεώνει

Για διακοπές στην ιδιαίτερη πατρίδα του, τον Έβρο, βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο συντοπίτης μας κορυφαίος ηθοποιός Γιάννης Στάνγκογλου, που επισκέφθηκε την Σαμοθράκη και την.. αποθεώνει με αναρτήσεις στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook.

Ο καταξιωμένος σε θέατρο, τηλεόραση και κινηματογράφο συμπατριώτης μας, φαίνεται ότι πρώτα επισκέφθηκε το χωριό του, το Θούριο της Ορεστιάδας, αν κρίνουμε από τα βιντεάκια που ανέβασε από την διαδρομή που έκανε στον κάθετο άξονα Αρδανίου-Ορμενίου κατευθυνόμενος στην ιδιαίτερη πατρίδα του. Εκεί όπου μένουν οι γονείς του και όποτε το επιτρέπουν οι αυξημένες επαγγελματικές του υποχρεώσεις τους επισκέπτεται.

Τώρα όμως βρίσκεται στην πανέμορφη Σαμοθράκη, η οποία βρέθηκε στο επίκεντρο των ΜΜΕ το προηγούμενο χρονικό διάστημα με τα προβλήματα της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, που δεν φαίνεται να τον πτοούν, ενώ όπως δείχνει, την έχει ξαναεπισκεφθεί. Γράφει μάλιστα αρχικά συνοδεύοντας τα βιντεάκια της διαδρομής στην Εγνατία οδό: “Πηγαίνοντας για Καβείρια μυστήρια στην πατρίδα!!!” και τις φωτογραφίες από την Σαμοθράκη τις συνοδεύει με τις αποθεωτικές εκφράσεις: “Ιερό των μεγάλων ΘΕΩΝ…Σαμοθράκη !!! Οικείος τόπος” αλλά και  σε ένα εκπληκτικό  χθεσινό ηλιοβασίλεμα γράφοντας: “Σαμοθράκη όνειρο ….”. Διαφημίζοντας την φυσικά στους χιλιάδες θαυμαστές του ο καταξιωμένος συμπατριώτης μας ηθοποιός και στηρίζοντας έμπρακτα με την παρουσία του το νησί του Έβρου.