Διδυμότειχο: Με διακοπές νερού (με τι άλλο) και σήμερα… αποχαιρετά τους πολίτες η δημοτική αρχή Πατσουρίδη

Διδυμότειχο: Με διακοπές νερού (με τι άλλο) και σήμερα… αποχαιρετά τους πολίτες η δημοτική αρχή Πατσουρίδη

Με διακοπές νερού (με τι άλλο) και σήμερα, τελευταία εργάσιμη ημέρα της απερχόμενης δημοτικής αρχής του Παρασκευά Πατσουρίδη, αποχαιρετά τους πολίτες του Διδυμοτείχου.

Τα προβλήματα στην υδροδότηση της πόλης, που δεν κατάφερε να λύσει στα 9 χρόνια της δημαρχιακής του θητείας, συνεχίστηκαν την Τετάρτη 28 Αυγούστου και συνεχίζονται σήμερα, για να θυμίζουν ίσως στους κατοίκους της πόλης, πόσο ανίκανοι στάθηκαν ο απερχόμενος και οι συνεργάτες του, να δώσουν λύση στο υπ’ αριθμόν 1 πρόβλημα.

Σύμφωνα λοιπόν με δυο ανακοινώσεις της ΔΕΥΑΔ: “Λόγω θραύσης αγωγού ύδρευσης επί της οδού 25ης Μαΐου, σήμερα Παρασκευή 30-8-2019, θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης στην οδό Πρόκου έως τις 11:30 π.μ”.  Ακολούθησε όνως και δεύτερη που ανέφερε: “Σε συνέχεια της προηγούμενης ανακοίνωσης, θα υπάρξει διακοπή ύδρευσης και στο κέντρο της πόλης (Βενιζέλου, Παναγία, ΚΤΕΛ), λόγω νέων εργασιών που προέκυψαν”.

Υ.Γ: Κάποιες πληροφορίες που κυκλοφορούν, ότι ο Παρασκευάς Πατσουρίδης… ψάχνει άκρη με την καινούργια Κυβέρνηση  για να διοριστεί Διοικητής στο αυτόνομο πλέον Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ελπίζω να μην έχουν βάση και αν έχουν να μην υλοποιηθούν. Να διοικήσει δηλαδή και το Νοσοκομείο της πόλης το… ίδιο πετυχημένα που έκανε με τον δήμο Διδυμοτείχου;

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*