Μιχαηλίδης: Με ανακοίνωση κάποιων μελών απάντησε στην “καθαίρεση” του απ’ τους πέντε δημοτικούς του συμβούλους

Μιχαηλίδης: Με ανακοίνωση κάποιων μελών απάντησε στην “καθαίρεση” του απ’ τους πέντε δημοτικούς του συμβούλους

Με σπασμωδικές κινήσεις προσπαθεί ο “καθαιρεμένος” από τους πέντε εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους Παύλος Μιχαηλίδης, να δείξει ότι παραμένει επικεφαλής της δημοτικής παράταξης “ΑΝΑΣΑ”, ώστε να διεκδικήσει κάποιον ρόλο.

Με νέα ανακοίνωση που εξέδωσε αργά χθες βράδυ, ο… απομονωμένος από τους πέντε εκλεγμένους δημοτικούς συμβούλους της παράταξης Ιωάννη Καρυπίδη, Κυριάκο Αραμπατζή, Αναστάσιο Σεραφειμίδη, Γεώργιο Πασσιά και Πέτρο Κυριακίδη, οι οποίοι με κοινή ανακοίνωση τους ξεκαθάρισαν ότι δεν τον αναγνωρίζουν πλέον ως επικεφαλής, εμφανίζει άλλους 28 υποψήφιους του στις δημοτικές εκλογές, ότι συμφωνούν μαζί του. Μόνο που όλοι αυτοί, 29 μαζί με τον κ.Μιχαηλίδη, είναι λιγότεροι από τους μισούς, αφού υποψήφιοι με την “ΑΝΑΣΑ” στις τελευταίες εκλογές ήταν 64. Χωρίς να υπολογίζονται ασφαλώς και τα υπόλοιπα μέλη της παράταξης, τα οποία συχνά επικαλούνταν ο… καθαιρεθείς επικεφαλής.

Προφανώς όλοι όσοι υπογράφουν, δεν ξέρουμε αν έχουν ενημερωθεί και συμφώνησαν βάζοντας την υπογραφή τους στο κείμενο της ανακοίνωσης. Γιατί ο κ.Μιχαηλίδης έχει διαπιστωθεί πως συνηθίζει να λέει ανακρίβειες ή και ψέματα ακόμα και σε επίσημες ανακοινώσεις που εκδίδει μόνος του ως επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ”. Ακόμα πάντως και αν ισχύουν όλες οι υπογραφές, θα πρέπει να λάβουμε υπόψη μας ότι έχουν και την προσωπική πικρία της μη εκλογής τους και με αυτό το σκεπτικό αντιμετωπίζουν τους πέντε που είναι πλέον δημοτικοί σύμβουλοι, αφού αυτούς προτίμησαν οι ψηφοφόροι που επέλεξαν την συγκεκριμένη παράταξη.

-Καθαίρεσαν τον Παύλο Μιχαηλίδη από επικεφαλής της παράταξης “ΑΝΑΣΑ” οι 5 εκλεγμένοι δημοτικοί του σύμβουλοι

Η ανακοίνωση που υπογράφει ο κ.Μιχαηλίδης, αναφέρει:

Τακτικές δημοτικών συμβούλων που αποβλέπουν σε διάλυση της ΑΝΑΣΑ

Το ανώτερο όργανο της κάθε δημοτικής παράταξης είναι η Γενική συνέλευση των μελών της. Η Δημοτική ομάδα (δηλαδή ο Επικεφαλής και οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι) οφείλουν να σέβονται τις αποφάσεις της πλειοψηφίας, ιδιαίτερα σε σοβαρά πολιτικά ζητήματα. Όποιος διαφωνεί με αυτές τις αποφάσεις, οφείλει να ανεξαρτητοποιηθει, διαφορετικά δεν νομιμοποιείται να μεθοδεύει συνεργασίες στη βάση της οποιαδήποτε συναλλαγής. Εκλεγμένος δημοτικός σύμβουλος της ΑΝΑΣΑ στην κρίσιμη συνεδρίαση αποφάσισε την διάλυση της παράταξης ψηφίζοντας υπέρ της σύμπραξης με την δημοτική αρχή, ενώ οι υπόλοιποι 4 δεν πήραν καμία ξεκάθαρη θέση προς έκπληξη όλων μας. Αντιθέτως η συντριπτική πλειοψηφία των υπολοίπων μελών, συμφώνησαν με την εισήγηση του επικεφαλής για συμφωνία με την δημοτική αρχή στην βάση συγκεκριμένης προγραμματικής συμφωνίας. Γεγονός που θα επέτρεπε στην παράταξη και να συμμετέχει στο σχήμα διοίκησης αλλά κυρίως να διατηρεί την αυτοτέλεια και την διακριτή έκφρασή της.

Όλοι εμείς που δώσαμε τον κοινό μας αγώνα υπό την καθοδήγηση του υπόψηφιου δημάρχου κ.Παύλου Μιχαηλίδη, δεν θα επιτρέψουμε μεθόδευση συνεργασιών στη βάση της συναλλαγής, καθώς και τακτικισμούς που έχουν σκοπό να διαλύσουν την τρίτη παράταξη του δημοτικού συμβουλίου με το υψηλό ποσοστό του 16%.

Οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της ΑΝΑΣΑ

ΒΙΤΣΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΓΙΩΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ

ΓΚΟΥΤΖΙΒΕΛΑΚΗ ΦΩΤΕΙΝΗ

ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΝΙΚΟΛΕΤΑ

ΖΑΧΑΡΙΑΔΟΥ ΧΡΙΣΤΙΝΑ

ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΙΔΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ

ΚΕΧΑΓΙΟΓΛΟΥ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ

ΚΡΙΤΟΥ ΚΡΙΤΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΙΔΗΣ ΑΡΗΣ

ΛΑΖΑΡΙΔΟΥ ΕΛΙΝΑ

ΛΑΜΠΑΡΔΗ-ΚΟΥΤΛΙΟΥ ΑΝΝΑ

ΜΑΡΓΑΡΙΤΙΔΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΙΑ

ΜΑΥΡΟΜΑΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΟΣ

ΜΠΑΣΙΑΚΟΣ ΔΟΥΚΑΣ

ΜΠΑΤΖΙΑΚΟΥΔΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΜΠΙΛΙΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ

ΟΤΕΜΠΕΡΗ ΜΑΡΙΑΝΝΑ

ΟΥΖΟΥΝΑΚΗΣ ΠΕΤΡΟΣ

ΠΑΝΤΕΛΙΔΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ

ΣΑΡΙΚΑΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ

ΤΣΑΚΑΛΔΗΜΗ ΣΟΥΛΤΑΝΑ

ΤΣΑΟΥΣΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΜΑΡΙΝΑ

ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ-ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ

ΦΤΙΚΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ

ΧΑΤΖΗΜΑΓΙΟΓΛΟΥ ΧΡΗΣΤΟΣ 

ΠΑΥΛΟΣ Α. ΜΙΧΑΗΛΙΔΗΣ

Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

“ΑΝΑ.Σ.Α.”

Είναι και από την συγκεκριμένη κίνηση εμφανής η προσπάθεια του κ.Μιχαηλίδη να αποφύγει το “άδειασμα” και να μην μείνει… μόνος και έρημος, ουσιαστικά ο ίδιος ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος της αντιπολίτευσης. Γιατί αλλιώς τα υπολόγιζε, ελπίζοντας να πάρει κάποια θέση Αντιδημάρχου στη νέα δημοτική αρχή, αλλά οι παλινωδίες, τα ήξεις-αφίξεις, οι προσωπικές στρατηγικές χωρίς να ρωτάει την γνώμη των άλλων εκλεγμένων της παράταξης του, είναι αυτά που τον απομόνωσαν, ακόμα από την πρώτη Κυριακή των εκλογών. Τότε που η πλειοψηφία των ανθρώπων της παράταξης του αλλά και όσων την ψήφισαν, ένιωσαν πολύ άσχημα ακούγοντας τον να παίρνει ουσιαστικά θέση εν όψει της δεύτερης Κυριακής υπέρ της εκλογής του απερχόμενου δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*