Κατέθεσε χρήματα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών βορείου Έβρου, για να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε διακοπή ρεύματος στην καρκινοπαθή

Κατέθεσε χρήματα ο Σύλλογος Καρκινοπαθών βορείου Έβρου, για να μην προχωρήσει η ΔΕΗ σε διακοπή ρεύματος στην καρκινοπαθή

Αξίζουν πολλά μπράβο στον Σύλλογο Καρκινοπαθών Βορείου Έβρου «Μαζί για Ζωή», που αντέδρασε άμεσα στο δημοσίευμα μας για την… περιπέτεια μιας καρκινοπαθούς από χωριό του βορείου Έβρου, που η ΔΕΗ απειλεί στις 3 Σεπτεμβρίου να της κόψει το ρεύμα λόγω οφειλών.

Χθες το πρωί ο πολύ δραστήριος σύλλογος της περιοχής του βορείου Έβρου, πήγε με την Πρόεδρο του Εύη Ορφανού και κατέθεσε 1280 Ευρώ στην ΔΕΗ, ώστε να μην προχωρήσει σε διακοπή ρεύματος της καρκινοπαθούς συμπολίτισσας μας. ΌΠως ανακοίνωσε μάλιστα, καλεί όσους μπορούν να βοηθήσουν οικονομικά, ώστε να ξεπεραστεί το πρόβλημα.

“Θέλω να σας καλέσω όλους να δείξετε πάλι την ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ και ΑΝΘΡΩΠΙΑ σας, ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα στο λογαριασμό του Συλλόγου. Μπορούμε μόνο να βοηθάμε, εάν μας βοηθάτε εσείς, σε αυτές της δύσκολες εποχές. Επίσης θέλω να παρακαλέσω όλους τους τοπικούς Βουλευτές, την Περιφέρεια και την Δημοτική Αρχή, να ευαισθητοποιηθούν και να δουν το θέμα αυτό. Γνωρίζετε ότι δεν παίρνουνε καμία κρατική επιχορήγηση, ούτε έχουμε στήριξη από την Περιφέρεια ή την Δημοτική Αρχή. Είναι η μεγαλύτερη χαρά μας, όταν μπορούμε να βοηθήσουμε. Όσοι μπορούν, ας καταθέσουν χρήματα στον Λογαριασμό του Συλλόγου μας.

ONOMA ΔIKAIOYXOY: ΣYΛΛOΓOΣ KAPKINOΠAΘΩN MAZI ΓIA ZΩH
IBAN: GR03 0171 1850 0061 8514 5124 001
BIC: PIRBGRAA
Τράπεζα Πειραιώς