Αλεξανδρούπολη: Η υπογραφή-ντοκουμέντο του Β.Λαμπάκη ως “Απερχόμενος δήμαρχος” και η εξήγηση της καθυστερημένης προσέλευσης του

Αλεξανδρούπολη: Η υπογραφή-ντοκουμέντο του Β.Λαμπάκη ως “Απερχόμενος δήμαρχος” και η εξήγηση της καθυστερημένης προσέλευσης του

Κάλλιο αργά παρά ποτέ. Αφού μετά το αποτέλεσμα των επαναληπτικών εκλογών της 2ας Ιουνίου που ο λαός του δήμου Αλεξανδρούπολης τον έστειλε στην αντιπολίτευση, έδειξε απίστευτη μικροψυχία και πέρα απ’ τις απαξιωτικές δηλώσεις για τον θριαμβευτή Γιάννη Ζαμπούκη υπέβαλλε και ένσταση που απορρίφθηκε, σήμερα τελικά  Βαγγέλης Λαμπάκης αποδέχθηκε το… Απερχόμενος Δήμαρχος.

Έστω και αν μέχρι την τελευταία στιγμή συνέχισε τα γνωστά… επικοινωνιακά του τερτίπια, αναγκάστηκε να υπογράψει στο έγγραφο Παράδοσης-Παραλαβής, κάτω από τον τίτλο του “Απερχόμενου Δημάρχου”. Μόνο που το έκανε μόνος του γιατί προσήλθε με μια ώρα καθυστέρηση, στις 12 το μεσημέρι αντί στις 11 που πήγε και  υπέγραψε ο κ.Ζαμπούκης. Μάλιστα ο πρώην πλέον δήμαρχος κ.Λακπάκης, σημείωσε χειρόγραφα ότι υπέγραψε στις 12, “όπως είχε συμφωνηθεί προ διημέρου με τον Ιωάννη Ζαμπούκη μέσω της γραμματείας του δημοτικού συμβουλίου”, ενώ εξέδωσε ανακοίνωση για το συγκεκριμένο ζήτημα, επικαλούμενος το συγκεκριμένο έγγραφο Παράδοσης-Παραλαβής το οποίο και κοινοποιεί. Μόνο που στο έγγραφο η ώρα που αναγράφεται είναι η 11 π.μ. της Κυριακής 1η Σεπτεμβρίου 2019.

Θαυμάστε σεβασμό αυτών που διοίκησαν 9 χρόνια τον δήμο Αλεξανδρούπολης, σε μια κορυφαία θεσμική στιγμή. Την παράδοση του δήμου από τον απερχόμενο δήμαρχο Βαγγέλη Λαμπάκη. Ο ένας με… κοντό παντελονάκι-βερμούδα (Κουκουράβας) και ο άλλος … αραχτός πάνω στο γραφείο (Βαταμίδης)

Η ανακοίνωση της παράταξης “Πόλη και Πολίτες” που υπογράφει ο ίδιος ο Βαγγέλης Λαμπάκης, αναφέρει:

“Η παραπληροφόρηση δυστυχώς συνεχίζεται.

Ενώ καθορίσαμε ως παραδίδοντες ώρα υπογραφής του πρωτοκόλλου παράδοσης- παραλαβής την 12η μεσημβρινή της Κυριακής 1.9.2019 στο δημαρχείο, ο κ. Ζαμπούκης δήλωσε αδυναμία προσέλευσης στις 1200  και πληροφόρησε την γραμματέα ότι θα προσέλθει στις 1100 όπως και έπραξε.

Έτσι παρέλαβε μόνος του χωρίς την παρουσία του μέχρι τώρα Δημάρχου και κάποια ΜΜΕ που πρόσκεινται στην παράταξη του κ. Ζαμπούκη, προσπαθώντας να πλήξουν  για άλλη μία φορά το πρόσωπο του Βαγγέλη Λαμπάκη  σχολίασαν   ψευδώς   «ότι έγινε μόνο παραλαβή (όχι παράδοση)» στον Δήμο Αλεξ/πολης. .

Το θράσος πλέον περισσεύει.

Προς απόδειξη δημοσιεύουμε το πρακτικό.

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης

«ΠΟΛΗ & ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΛΑΜΠΑΚΗΣ»

Ξεκίνησε με εκκλησιασμό την ημέρα της παραλαβής

ο νέος δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης

Όλα αυτά βέβαια δεν ξέρουμε αν έχουν πλέον σημασία, αφού ο Γιάννης Ζαμπούκης ανέλαβε πλέον τα καθήκοντα του ως δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Αυτή η πρώτη ημέρα της δημαρχιακής θητείας του ξεκίνησε μάλιστα με εκκλησιασμό στον Ιερό Ναό του Αγίου Βασιλείου. Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας, οι παρευρισκόμενοι ευχήθηκαν στον ίδιο προσωπικά και στους δημοτικούς σύμβουλους που τον συνόδευαν καλή επιτυχία και καλή δύναμη στο έργο τους , που αρχίζει σήμερα.

Ακολούθησε στο Δημαρχείο της πόλης, συνοδευόμενος από εκλεγμένους δημοτικούς του συμβούλους αλλά και συνεργάτες, η παραλαβή και υπογραφή του πρακτικού εγκατάστασης από το νέο Δήμαρχο στις 11, όπως άλλωστε και είχαν συμφωνήσει με την πλευρά της απερχόμενης δημοτικής αρχής και το είχε ξεκαθαρίσει και ο ίδιος ο κ.Ζαμπούκης. Δείτε το φωτογραφικό ρεπορτάζ του Γιάννη Ναλμπάντη από το radiomxa.gr γι’ αυτή την πρώτη ημέρα του νέου δημάρχου Αλεξανδρούπολης.