Αλεξανδρούπολη: Η απερχόμενη Οικονομική Επιτροπή (με κώλυμα Λαμπάκη)… αποχαιρέτησε, πληρώνοντας τρεις πελάτες της δικηγόρου συζύγου του!!!

Αλεξανδρούπολη: Η απερχόμενη Οικονομική Επιτροπή (με κώλυμα Λαμπάκη)… αποχαιρέτησε, πληρώνοντας τρεις πελάτες της δικηγόρου συζύγου του!!!

Με μια… πανηγυρική συνεδρίαση την περασμένη Δευτέρα 26 Αυγούστου… αποχαιρέτησε η απερχόμενη Οικονομική Επιτροπή του δήμου Αλεξανδρούπολης, δικαιώνοντας και πληρώνοντας με δικαστικό συμβιβασμό, τρεις πελάτες της δικηγόρου Βασιλικής Μιχαλακάκου, συζύγου του πρώην πλέον δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Μάλιστα σε αυτή την συνεδρίαση, όπου ο κ.Λαμπάκης δήλωσε κώλυμα στις τρεις από τις τέσσερις περιπτώσεις δικαστικού συμβιβασμού, αφού επρόκειτο για πελάτες της γυναίκας του, οι οποίοι είχαν ασκήσει αγωγή κατά του δήμου και αμέσως μετά κατέθεσαν αίτημα στην Οικονομική Επιτροπή για δικαστικό συμβιβασμό, η απόφαση δεν ήταν ομόφωνη αλλά λήφθηκε με 3-1. Δηλαδή, ενώ η Επιτροπη είναι κανονικά 9μελής, με τις ψήφους ΜΟΝΟ 3 ΜΕΛΩΝ της τελικά, τον Χρήστου Γερακόπουλου, Γιώργου Ουζουνίδη, Ελισάβετ Τσονίδου-Σκεύα, έδωσαν την δυνατότητα στους τρεις επαγγελματίες να εισπράξουν σε λίγες ημέρες τα χρήματα τους (συνολικό ποσό 45.000 ευρώ) και φυσικά στην κ.Μιχαλακάκου να πάρει την αμοιβή της. Δεν γνωρίζουμε πάντως αν θα την καταθέσει στην στο κοινό ταμείο της Δικηγορικής εταιρείας Λαμπάκης-Μιχαλακάκου, την σφραγίδα της οποίας χρησιμοποιεί συχνά για την κατάθεση των αγωγών στο αρμόδιο δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης.

Για να μην γίνονται παρανομήσεις, η συγκεκριμένη απόφαση, επί 4 παρόντων στην συνεδρίαση της πρώην πλέον Οικονομικής Επιτροπής, αφού ο Πρόεδρος της Βαγγέλης Λαμπάκης βγήκε από την αίθουσα δηλώνοντας κώλυμα μια και δικηγόρος ήταν η γυναίκα του κ.Μιχαλακάκου και ο Σάββας Δευτεραίος ψήφισε αρνητικά, ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΗ. Τίθεται όμως ξεκάθαρα ΗΘΙΚΟ ΘΕΜΑ για τους τρεις που ανέλαβαν να διεκπεραιώσουν και τις συγκεκριμένες περιπτώσεις, δηλαδή τους Γερακόπουλο, Ουζουνίδη, και Τσονίδου-Σκεύα, αφού για πολλοστή φορά ενέκριναν δικαστικούς συμβιβασμούς με πελάτες της συζύγου του κ.Λαμπάκη. Ευτυχώς που από χθες αποτελούν πλέον παρελθόν ως δημοτική αρχή και θα πάψουν να εκτίθενται και μαζί να μην ρεζιλεύεται ο θεσμός τόσο της Οικονομικής Επιτροπής όσο και του δήμου Αλεξανδρούπολης, τον οποίο με παρόμοιες αποφάσεις ή ακόμα χειρότερα και με δική του ψήφο αν και είχε κώλυμα, την απαξίωσε εντελώς ο Βαγγέλης Λαμπάκης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΡΕΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΜΕ ΓΚΑΒΟΓΙΩΡΓΟ-18.640 ευρώ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΣΙΛΙΑΚΙΔΗΣ-23.427,38 ευρώ

ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΑΣΟΠΟΥΛΟΥ-2.989,99 ευρώ

Υ.Γ: Πως το έγραφε για τους δημοσιογράφους η χθεσινή ανακοίνωση της απερχόμενης δημοτικής παράταξης “Πόλη και Πολίτες” που υπογράφει ο Βαγγέλης Λαμπάκης; “Κάποια ΜΜΕ που πρόσκεινται στην παράταξη του κ. Ζαμπούκη, προσπαθώντας να πλήξουν  για άλλη μία φορά το πρόσωπο του Βαγγέλη Λαμπάκη… Το θράσος πλέον περισσεύει”. Αν κάποιος έχει ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΡΑΣΟΣ και αντί να μην βγάζει… άχνα παριστάνει και τον τιμητή από πάνω, είναι ο πρώην δήμαρχος Αλεξανδρούπολης. Που ευτυχώς αποτελεί από χθες πλέον παρελθόν για την διοίκηση του. Για να σταματήσουν παρόμοιες ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ υπέρ πελατών της συζύγου του δικηγόρου Βασιλικής Μιχαλακάκου, που προκαλούν το κοινό περί δικαίου αίσθημα.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*