Διοικητής στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου θέλει να γίνει ο πρώην δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης

Διοικητής στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου θέλει να γίνει ο πρώην δήμαρχος Παρασκευάς Πατσουρίδης

Για την θέση του Διοικητή στο Νοσοκομείο Διδυμοτείχου, ενδιαφέρεται σύμφωνα με πληροφορίες μας ο πρώην δήμαρχος Διδυμοτείχου Παρασκευάς Πατσουρίδης, του οποίου η θητεία έληξε και τυπικά το Σάββατο 31 Αυγούστου.

Η νέα Κυβέρνηση δεν έχει ξεκινήσει ακόμα τις επιλογές και τοποθετήσεις Διοικητών στα νοσοκομεία, αφού ο υπουργός Υγείας ο Βασίλης Κικίλιας επέλεξε, όπως είναι και το σωστό άλλωστε, να οριστούν πρώτα οι Διοικητές των ΥΠΕ σε όλη την χώρα και στη συνέχεια να προχωρήσουν οι διαδικασίες για τους Διοικητές και τις διοικήσεις των νοσοκομείων. Όσον αφορά στο Διδυμότειχο, μετά την αυτονόμηση του με νόμο λίγους μήνες πριν τις εκλογές από την προηγούμενη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, στο νοσοκομείο θα υπάρχει πλέον Διοικητής και όχι αναπληρωτής διοικητής του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης που θα ασκεί τα καθήκοντα του διοικητή στο Διδυμότειχο, όπως συνέβαινε τα προηγούμενα χρόνια λόγω της συγχώνευσης.

Ο κ.Πατσουρίδης λοιπόν ψάχνει… άκρες στην Κυβέρνηση για να διοριστεί στην θέση αυτή, ενώ υπέρμαχος της τοποθέτησης του μαθαίνουμε πως είναι ο βουλευτής Έβρου της Νέας Δημοκρατίας Αναστάσιος Δημοσχάκης, ο οποίος έχει πολύ καλές σχέσεις με τον πρώην δήμαρχο της πόλης. Να τονίσουμε επίσης, πως τις προηγούμενες μέρες ο Παρασκευάς Πατσουρίδης βρέθηκε για άλλα θέματα, αλλά είχε και επαφές με κυβερνητικούς παράγοντες για το συγκεκριμένο ζήτημα. Μάλιστα πέρα από την δημαρχιακή του θητεία, επικαλείται και γνώστη του αντικειμένου,  ως φαρμακοποιός που είναι. Όμως η τραγική του αποτυχία στο δήμο Διδυμοτείχου, στον οποίο έφερε όχι απλά στασιμότητα αλλά οπισθοδρόμηση, είναι ένας βασικός λόγος για την μη επιλογή του στη θέση του Διοικητή του Νοσοκομείου Διδυμοτείχου. Θα δούμε τι θα γίνει τελικά.