Άρχισαν οι αποχωρήσεις στην παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη – Έφυγε ο Χ.Παντελίδης

Άρχισαν οι αποχωρήσεις στην παράταξη του πρώην δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη – Έφυγε ο Χ.Παντελίδης

Δημαρχιακής αρχής πεσούσης, πας ανήρ ξυλεύεται και ενίοτε αποχωρεί και από την δημοτική παράταξη “Πόλη και Πολίτες” του πρώην πλέον δημάρχου Βαγγέλη Λαμπάκη.

Μετά τις διαφοροποιήσεις που υπάρχουν στην παράταξη η οποία διοίκησε για 9 χρόνια τον δήμο Αλεξανδρούπολης, αλλά υπέστη τεράστια ήττα στις πρόσφατες δημοτικές εκλογές, άρχισαν και οι αποχωρήσεις. Με ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Χαράλαμπος Παντελίδης,  οποίος κατάγεται από τη Νίψα και στις εκλογές της 26ης Μαίου συγκέντρωση 972 ψήφους αλλά ήρθε δεύτερος στην περιοχή της Ταϊανούπολης όπου επικράτησε ο Θέμης Κυριακίδης, ανακοίνωσε ότι αποχώρησε από την δημοτική παράταξη του πρώην δημάρχου κ.Λαμπράκη. Ο κ.Παντελίδης, που και μετά τις εκλογές εξέφρασε την πικρία του με ανάρτησή την οποία αργότερα κατέβασε, χρησιμοποίησε βαριές εκφράσεις για τους Γιάννη Φαλέκα και Αντώνη Βαμβακερό, “φωτογραφίζοντας” τους ως υπαίτιους για την μη εκλογή του.
Τώρα, με νέα ανάρτηση του ενημερώνει ότι έχει αποστασιοποιηθεί αρχικά από την παράταξη “Πόλη και Πολίτες”,  αφού δεν συμμετείχε σε καμία παραταξιακή συγκέντρωση από τις 26 Μαίου,  αναγνώρισε από τις 2 Ιουνίου το αποτέλεσμα που ανέδειξε δήμαρχο τον Γιάννη Ζαμπούκη, θέλοντας να δείξει πως δεν υπέγραψε αλλά ούτε συμφωνούσε με την ένσταση που κατέθεσε και ο Βαγγέλης Λαμπάκης μαζί με πολλούς άλλους και απορρίφθηκε πανηγυρικά από το δικαστήριο και φυσικά πως δεν έχει πλέον καμία σχέση με τη συγκεκριμένη δημοτική παράταξη από τότε. Μάλιστα κλείνει με μια αναφορά που είναι πολύ… βαριά. “Και τελευταίο δεν πρόκειται να πιστέψω ανθρώπους που επιβιώνουν με ψέματα”. Ποιον ή ποιους εννοεί, μόνο ο ίδιος ξέρει.
Πρόκειται ασφαλώς για μια εξέλιξη, που μετά την ηχηρή διαφοροποίηση του εκλεγέντες δημοτικού συμβούλου Τριαντάφυλλου Αρβανιτίδη στο θέμα της ένστασης αλλά και της ορκωμοσίας και τη δεδομένη έντονη δυσαρέσκεια του πρώην Αντιδημάρχου Οικονομικών Γιώργου Παντελίδη, δείχνει ξεκάθαρα τις τάσεις αποσύνθεσης και φυγής από την συγκεκριμένη παράταξη, όσο και αν γίνεται προσπάθεια από τον επικεφαλής της πρώην δήμαρχο Αλεξανδρούπολης να την εμφανίσει… μπετόν αρμέ.