Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ στο νομό Έβρου εν όψει ΔΕΘ – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Επίσκεψη κλιμακίου της Ν.Δ στο νομό Έβρου εν όψει ΔΕΘ – Το αναλυτικό πρόγραμμα

Στα πλαίσια της ομιλίας του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην 84η Δ.Ε.Θ. Κλιμάκιο βουλευτών της Νέας Δημοκρατίας θα επισκεφθεί το νομό Έβρου  την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου 2019.

Με επικεφαλής τον Βουλευτή Β1 Βορείου Τομέα Αθηνών κ. Δημήτριο Καιρίδη και τους βουλευτές Δράμας Κων/νο Μπλούχο και Ξάνθης Σπυρίδωνα Τσιλιγγίρη, συνοδεία των βουλευτών του Έβρου Αναστάσιου Δημοσχάκη, Χρήστου Δερμεντζόπουλου, Σταύρου Κελέτση καθώς και των Στελεχών της ΝΟΔΕ Έβρου και μελών της Πολιτικής Επιτροπής θα περιοδεύσει το Νομό μας.

Στόχος των επισκέψεων που θα πραγματοποιηθούν, μεταξύ άλλων σε οργανισμούς τοπικής αυτοδιοίκησης, επιχειρήσεις, παραγωγικούς φορείς, αγροτικούς συνεταιρισμούς και πανεπιστημιακά ιδρύματα είναι να συζητηθούν οι προκλήσεις σχετικά με το νέο αναπτυξιακό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.

Με αφορμή την επίσκεψη αυτή απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση σε όλους τους Παραγωγικούς Φορείς του Νομού μας να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή με την παρουσία τους την Πέμπτη 05/09/2019 και ώρα 19:30 στο Ξενοδοχείο Astir Egnatia (Αίθουσα Άβδηρα)

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης.