Αλεξανδρούπολη: Καταδίωξη και σύλληψη στα…χωράφια για διακινητή λαθρομεταναστών

Αλεξανδρούπολη: Καταδίωξη και σύλληψη στα…χωράφια για διακινητή λαθρομεταναστών

Καταδίωξη στον κάθετο άξονα Ορμενίου-Αρδανίου και σύλληψη τελικά στα χωράφια όπου προσπάθησε να διαφύγει πεζός, για 35χρονο αλλοδαπό διακινητή 9 λαθρομεταναστών, στην περιοχή του Αρδανίοου Αλεξανδρούπολης.

Σύμφωνα με την επίσγημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ: “Συνελήφθη χθες (3-9-2019) το μεσημέρι, στην Εθνική Οδό Ορμενίου -Αρδανίου, από αστυνομικούς του Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Σουφλίου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αλεξανδρούπολης, 35χρονος αλλοδαπός, ο οποίος προωθούσε στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Ειδικότερα, στην παραπάνω οδό, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν σήμα στάσης στο Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 35χρονος, πλην όμως αυτός δεν συμμορφώθηκε, ανέπτυξε ταχύτητα και ακολουθήθηκε από τους αστυνομικούς.

Τελικά, στον κόμβο Αρδανίου το όχημα ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 35χρονος επιχείρησε να διαφύγει πεζός, πλην όμως συνελήφθη άμεσα από τους αστυνομικούς.

Σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στο εσωτερικό του αυτοκινήτου, διαπιστώθηκε ότι ο δράστης μετέφερε, παράνομα, στο εσωτερικό της χώρας εννέα (9) μη νόμιμους μετανάστες.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 35χρονος διακινητής στερούνταν άδειας ικανότητας οδήγησης.

Κατασχέθηκε ένα Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο.