Εκλέγουν Προεδρεία Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα

Εκλέγουν Προεδρεία Δημοτικών Συμβουλίων και Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής σε Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα

Μετά τον ορισμό των Αντιδημάρχων, οι δήμοι Αλεξανδρούπολης και Ορεστιάδας προχωρούν αυτή την Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου με την 1η συνεδρίαση των δημοτικών τους συμβουλίων στην εκλογή των Προεδρείων τους, αλλά και δύο καθοριστικών για την λειτουργία τους Επιτροπών. Της Οικονομικής και της Ποιότητας Ζωής.

Στην πρόσκληση για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του δήμου Αλέξανδρούπολης που υπογράφει ο Προεδρεύων Σύμβουλος και πρώτος σε ψήφους Δημήτρης Κολγιώνης, ο οποίος ως γνωστόν ανέλαβε Αντιδήμαρχοςε Φερών κιαι Πρωτογενούς Τομέα, αναφέρεται:

“Παρακαλείσθε, όπως προσέλθετε στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου Αλεξ/πολης (Λεωφ. Δημοκρατίας 306), στην αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου, την 08η Σεπτεμβρίου 2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 18:00, ώστε, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαταστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 2 του Ν. 4623/2019, αντίστοιχα, να διεξαχθεί: α. η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου, β. η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και γ. η εκλογή των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής”.

Στην αντίστοιχη πρόσκληση την ίδια ημέρα αλλά διαφορετική ώρα γθια τον δήμο Ορεστιάδας, την οποία υπογράφει ο Προεδρεύων Σύμβουλος Πέτρος Αργυριάδης, ήδη Αντιδήμαρχος Τριγώνου,  καλούνται σε συνςεδρίαση οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι για την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωή:0

“Παρακαλείσθε όπως προσέλθετε στο Δημοτικό κατάστημα (Βασ. Κων/νου 9-11, Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου) την 08.09.2019, ημέρα Κυριακή και ώρα 12:00, ώστε να διεξαχθεί η εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, σύμφωνα με όσα προβλέπονται στα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/2010, όπως τα άρθρα αυτά αντικαστάθηκαν με τα άρθρα 71 του Ν. 4555/2018 και 2 του Ν. 4623/2019, αντίστοιχα”

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*