Εκδήλωση προβολής της Σαμοθράκης στον Λούβρο στοχεύει ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θ.Τσώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Εκδήλωση προβολής της Σαμοθράκης στον Λούβρο στοχεύει ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θ.Τσώνης (ΒΙΝΤΕΟ)

Δυναμικά ξεκίνησε την θητεία του ο νέος Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού Θανάσης Τσώνης και ήδη ρίχτηκε με τα μούτρα στην δουλειά, αφού υπάρχει μπροστά η Διεθνής Τουριστική Έκθεση IFTMTOP RESA 2019 στο Παρίσι της Γαλλίας από 1-4/10/2019 όπου η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης μεττέχει σε συνεργασία με τον ΕΟΤ.

Η συμμετοχή αυτή εντάσσεται στο πλαίσιο της προβολής και ενδυνάμωσης του τουριστικού, αλλά και του παραγωγικού δυναμικού της. Ο Εβρίτης Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού με την ευκαιρία αυτή, στοχεύει πάντως στην πραγματοποίηση εκδήλωσης προβολής της Σαμοθράκης στο μουσείο Λούβρου, εκεί όπου βρίσκεται το άγαλμα της Νίκης Σαμοθράκης. Είναι άλλωστε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να αποκατασταθεί κατά ένα μέρος η όποια… ζημιά έγινε διεθνώς στην τουριστική “εικόνα” του νησιού από τα σοβαρά προβλήματα στην ακτοπλοϊκή του σύνδεση τον Αύγουστο.

Ήδη ο κ.Τσώνης έστειλε επιστολή στον πρέσβη της Ελλάδας στο Παρίσι, ζητώντας του να υπάρξει συνεννόηση με τον Διευθυντή του Λούβρου για να πραγματοποιηθεί μια εκδήλωση στο περιθώριο της τουριστικής έκθεσης. Παράλληλα ήρθε σε επαφή με τον Σύλλογο Ελληνογαλικής Φιλίας “Το σπίτι της Αντουανέτας” που βρίσκεται στον Έβρο και άλλους φορείς που θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην απόφαση για να πραγματοποιηθεί μια τέτοια εκδήλωση. Επίσης, έχει επικοινωνία με τον δήμαρχο Σαμοθράκης Νίκο Γαλατούμο, τον Σύλλογο Επαγγελματιών και επιχειρηματίες τουρισμού του νησιού, ώστε να ετοιμαστεί το απαραίτητο διαφημιστικό υλικό, σε ψηφιακή και έντυπη μορφή, ώστε να παροιυσιαστεί στην συγκεκριμένη εκδήλωση, αλλά και στο περίπτερο της Περιφέρειας ΑΜ-Θ στην ΔιεθνήςΤουριστική Έκθεση IFTMTOP RESA 2019 στο Παρίσι.

ΔΕΙΤΕ ΟΣΑ ΔΗΛΩΣΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ στην Τληεόραση ΘΡΑΚΗΝΕΤ