Διδυμότειχο: Αυτοί είναι οι Αντιδήμαρχοι που όρισε ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Διδυμότειχο: Αυτοί είναι οι Αντιδήμαρχοι που όρισε ο δήμαρχος Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Τους τέσσερις Αντιδημάρχους του δήμου Διδυμοτείχου όρισε με απόφαση του που δημοσιεύθηκε σήμερα στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου. Οι τρεις πεοέρχονται από την παράταξη του και ο ένας από αυτήν του πρώην δημάρχου Παρασκευά Πατσουρίδη, με τον οποίο υπήρξε άλλωστε και συμφωνία γιασυνεργασία μεταξύ πρώτης και δεύτερης Κυριακής των εκλογών, τον στήριξε την δεύτερη Κυριακή κόντρα στον Χρήστο Τοκαμάνη και έτσι κατάφερε να εκλεγεί.

Σύμφωνα λοιπόν με την απόφαση του κ.Χατζηγιάννογλου, οι Τσιμπανλιώτης Βαγγέλης, Στέλα Θεοδοσίου-Ζυγογιάννη, Βούλης Μπιλιακάκης και Πασχάλης Αδαμάκης:

Ορίζει τους κατωτέρω δημοτικούς συμβούλους ως Αντιδημάρχους του Δήμου Διδυμοτείχου με θητεία από 6-9-2019 μέχρι 5-9-2020 εντός της τρέχουσας Δημοτικής περιόδου, μεταβιβάζοντας σε

αυτούς συγκεκριμένες αρμοδιότητές , όπως παρακάτω:


1) Ορίζει Αντιδήμαρχο Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών, τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Τσιμπανλιώτη Ευάγγελο.
2) Ορίζει Αντιδήμαρχο Προγραμματισμού & Ανάπτυξης, την Δημοτική Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Θεοδοσίου Στυλιανή.
3) Ορίζει Τοπικό Αντιδήμαρχο Μεταξάδων με αρμοδιότητες στον πρωτογενή τομέα και τοπικής οικονομικής ανάπτυξης, παιδείας και κοινωνικής προστασίας τον Δημοτικό
Σύμβουλο κ. Αδαμάκη Πασχάλη.
4) Ορίζει Αντιδήμαρχο Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών – Δόμησης – Περιβάλλοντος, τον Δημοτικό Σύμβουλο της πλειοψηφίας κ. Μπιλιακάκη Παρασκευά.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΣΤΗΝ ΔΙΑΥΓΕΙΑ

ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΙ ΔΗΜΟΥ ΔΙΔΥΜΟΤΕΙΧΟΥ