Διδυμότειχο: Οι δήμαρχοι αλλάζουνε, αλλά οι… διακοπές νερού μένουν

Διδυμότειχο: Οι δήμαρχοι αλλάζουνε, αλλά οι… διακοπές νερού μένουν

Αντιμέτωποι με μια ακόμα διακοπή νερού, για πολλοστή φορά αυτό το καλοκαίρι, είναι από χθες οι κάτοικοι μεγάλου μέρους της πόλης του Διδυμοτείχου, αφού όπως ανακοίνωσε η ΔΕΥΑΔ, υπήρξε θραύση του κεντρικού αγωγού στην περιοχή του Λαγού.

Μπορεί να είχαμε αλλαγή στην δημοτική αρχή, με τον Παρασκευά Πατσουρίδη (κάποιοι τον “σπρώχνουν” μάλιστα… τρομάρα τους για Διοικητή του Νοσοκομείου της πόλης) που στάθηκε ανίκανος να λύσει το υπ’ αριθμόν 1 και σοβαρότερο πρόβλημα του δήμου να αποτελεί παρελθόν από την 1η Σεπτεμβρίου και τον Ρωμύλο Χατζηγιάννογλου να έχει αναλάβει από την Κυριακή τα καθήκοντα του, αλλά όπως ανακοίνωσε χθες αργά το βράδυ η αρμόδια Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Διδυμοτείχου:

“Η ΔΕΥΑΔ ανακοινώνει ότι η διακοπή της υδροδότησης σε τμήμα της πόλης του Διδυμοτείχου, οφείλεται σε θραύση κεντρικού αγωγού στην περιοχή του Λαγού, η οποία εντοπίστηκε τις βραδινές ώρες.
Λόγω του ιδιαίτερα δύσβατου σημείου που βρίσκεται η βλάβη (εντός ρέματος, μακριά από οικισμούς), σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η βλάβη εντοπίστηκε περί τις 10:30 μμ – σε συνθήκες σκότους, καθιστά ιδιαίτερα επικίνδυνη την απόπειρά αποκατάστασής της κατά τις νυχτερινές ώρες· έτσι η βλάβη θα αποκατασταθεί τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής 6/9/2019”.

Προφανώς και δεν έχει την παραμικρή ευθύνη ο νέος δήμαρχος και οι συνεργάτες του, για τις παραλείψεις, τα λάθη, την αδράνεια και την ανικανότητα των προηγούμενων χρόνων. Άλλωστε μόλις ανέλαβαν και θα ήταν… ανόητο να τους καταλογίσει οποιοσδήποτε την παραμικρή ευθύνη. Απλά, το νέο πρόβλημα στην ύδρευση της πόλης, επιβεβαιώνει πως η επίλυση του θα πρέπει να είναι η ΑΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ του κ.Χατζηγιάννογλου και των συνεργατών του. Μάλιστα, αν και δεν έχει ανακοινώσει ακόμα τους αρμόδιους Αντιδημάρχους και φυσικά τον Πρόεδρο και την διοίκηση της ΔΕΥΑΔ που θα χειριστεί το συγκεκριμένο πολύ σοβαρό ζήτημα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι θα είναι ο ίδιος επικεφαλής ως Πρόεδρος, δείχνοντας με αυτή την κίνηση πόσο μεγάλη σημασία και σοβαρότητα δείχνει στην επίλυση του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*