Το νέο φρέσκο γάλα Jersey της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, ήρθε και… κέρδισε τους καταναλωτές

Το νέο φρέσκο γάλα Jersey της ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, ήρθε και… κέρδισε τους καταναλωτές

Ένα νέο προϊόν, το φρέσκο γάλα Jersey της κορυφαίας γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ ήρθε και… κερδίζει ήδη ολοένα και περισσότερο τους καταναλωτές με την ποιότητα, την γεύση και τα ειδικά του χαρακτηριστικά, αφού διαθέτει 18% υψηλότερη πρωτεΐνη και 20% περισσότερο ασβέστιο.

Το φρέσκο γάλα Jersey, προέρχεται από τις ομώνυμες μικρόσωμες αγελάδες, οι οποίες ζουν σε απόλυτα φυσικές συνθήκες στη φάρμα της Μέστης, στην καρδιά της θρακιώτικης γης. Και είναι γεγονός πως το γάλα που παράγουν είναι διαφορετικό. Είναι από άλλη ράτσα !!!

Είναι ένα τεκμηριωμένα ανώτερο ποιοτικά προϊόν, μοναδικό, καινοτόμο και τρομερά γευστικό που όπως λέει και ένα από τα διαφημιστικά σποτ της εταιρείας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, «βάζει τον πήχη ακόμη πιο ψηλά» !

Το φρέσκο γάλα Jersey με 18% υψηλότερη πρωτεΐνη και 20% περισσότερο ασβέστιο, κυκλοφόρησε ήδη στην τοπική αγορά εδώ και 2 μήνες, δηλαδή σε όλη την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης και μπορεί να το βρει και να το αγοράσει κανείς τόσο σε μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ, όσο και σε αρκετά τοπικά μικρότερα σημεία πώλησης.

Εδώ και λίγους μήνες έχει τοποθετηθεί και πανελλαδικά σε 40 επιλεγμένα σημεία της κορυφαίας αλυσίδας σούπερ μάρκετ ΑΒ Βασιλόπουλος, τόσο στην Αθήνα όσο και στη Θεσσαλονίκη . Στόχος της εταιρείας είναι από αυτό τον μήνα να επεκταθεί στο σύνολο της συγκεκριμένης αλυσίδας σούπερ μάρκετ.

Οι άνθρωποι της ΑΒ Βασιλόπουλος, πραγματικά έδειξαν ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την… ανωτερότητα του προϊόντος σε ποιότητα, γεύση και στα ειδικά του χαρακτηριστικά.

Το πολύ σημαντικό επίσης είναι πως σύμφωνα με τις μέχρι τώρα ενδείξεις και τα μηνύματα που υπάρχουν, δείχνει να… κερδίζει τους καταναλωτές, να το “αγκαλιάζουν” επιλέγοντας το και οι προοπτικές που παρουσιάζονται είναι ιδιαίτερα θετικές!

Το φρέσκο γάλα Jersey της ραγδαία ανερχόμενης και αναπτυσσόμενης γαλακτοβιομηχανίας ΕΒΡΟΦΑΡΜΑ, κυκλοφορεί σε πλήρες με 4% λιπαρά, καθώς και ελαφρύ και σίγουρα θα σας ενθουσιάζει.

Αναζητείστε το και δοκιμάστε το. Θα σας κερδίσει με την γεύση και τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του.

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*