Τριήμερο αφιέρωμα στον Έλληνα σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Τριήμερο αφιέρωμα στον Έλληνα σκηνοθέτη Παντελή Βούλγαρη από την Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης

Η Κινηματογραφική Λέσχη Αλεξανδρούπολης, στις τρεις τελευταίες βραδιές της θερινής περιόδου προβολών του 2019, υποδέχεται και τιμά τον Έλληνα σκηνοθέτη και σεναριογράφο Παντελή Βούλγαρη. Προβάλλει τρεις ταινίες του και συνομιλεί μαζί του στο θερινό δημοτικό μας κινηματογράφο «Φλοίσβος».

Τη Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2019, η έναρξη του αφιερώματος θα γίνει στις 8:30 το βράδυ, με τον χαιρετισμό του σκηνοθέτη και την ευσύνοπτη εισήγηση της Φιλολόγου & Γραμματέως της ΚΛΑ, κας Σταυρούλας Κακαράκη, για το  έργο του σκηνοθέτη και ειδικότερα για τις ταινίες του αφιερώματος. Η ταινία «Νύφες» θα είναι η πρώτη του αφιερώματος και θα   προβληθεί αμέσως μετά, στις 9μ.μ.

Την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, το αφιέρωμα θα περιλαμβάνει μόνο την προβολή της ταινίας  « Μικρά Αγγλία», με ώρα έναρξης προβολής 9:00 μ.μ.

Την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2019, θα προβληθεί  η ταινία «Το Τελευταίο σημείωμα», και πάλι στις 9:00  το βράδυ. Μετά την προβολή, θα ακολουθήσει συζήτηση του σκηνοθέτη , Παντελή Βούλγαρη με τα μέλη και τους φίλους της Κινηματογραφικής Λέσχης Αλεξανδρούπολης.

Το τελευταίο βράδυ του αφιερώματος αλλά και της θερινής περιόδου προβολών στον «Φλοίσβο», θα αποχαιρετίσουμε όλοι μαζί τον θερινό μας κινηματογράφο με τρόπο εορταστικό.

Η είσοδος στον Κινηματογράφο για όλες τις βραδιές του αφιερώματος είναι εκπτωτική για όλες/-ους, στην τιμή των τριών ευρώ.

Εκ μέρους του Δ.Σ. της ΚΛΑ

Σταυρούλα Κακαράκη