Συγγνώμη Ζαμπούκη από συμπολίτη, για το παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΑ σε ράμπα ΑΜΕΑ

Συγγνώμη Ζαμπούκη από συμπολίτη, για το παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΑ σε ράμπα ΑΜΕΑ

Σε μια ενέργεια που προκαλεί πολύ θετική εντύπωση, προέβη ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης δείχνοντας ότι η νέα δημοτική αρχή θα έχει ένα νέο ύφος και ήθος κατά την παρουσία της τα επόμενα 4 χρόνια.

Ο κ.Ζαμπούκης με ανακοίνωση-δήλωση ζητάει συγνώμη από συμπολίτη του στις Φέρες, ο οποίος κατήγγειλε με φωτογραφικό υλικό την παράνομη στάθμευση αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΑ σε ράμπα ΑΜΕΑ. Παράλληλα τον ευχαριστεί για την καταγγελία της συμπεριφοράς του στελέχους (δεν πρόκειται για εργαζόμενο) της συγκεκριμένης επιχείρησης και υπενθυμίζει ότι “ως νέα δημοτική αρχή έχουμε δεσμευτεί και θα υπερασπιστούμε με κάθε γόνιμο τρόπο, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα στην ελεύθερη προσβασιμότητα”. Να τονίσουμε ότι σύμφωνα με πληροφορίες μας, το αυτοκίνητο πάρκαρε παράνομα στο συγκεκριμένο σημείο στέλεχος της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλεξανδρούπολης και όχι απλός εργαζόμενος.

Η ανακοίνωση του κ.Ζαμπούκη για την οποία σίγουρα του αξίζουν συγχαρητήρια, αναφέρει:

“Με αρνητική έκπληξη και λύπη ενημερώθηκα ότι υπήρξε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επώνυμη καταγγελία του συμπολίτη μας κυρίου Μιχάλη Τσαβδάρη, που αφορά παράνομη στάθμευση υπηρεσιακού οχήματος της ΔΕΥΑΑ στις Φέρες, σε διάβαση μπροστά σε ράμπα, εμποδίζοντας την προσβασιμότητα σε άτομα με κινητικά προβλήματα.

Ο συνδημότης μας μάλιστα φρόντισε να φωτογραφίσει το εν λόγω όχημα για τη σωστή τεκμηρίωση.

Κατ΄ αρχήν επιθυμώ να ευχαριστήσω τον κύριο Τσαβδάρη για τη δημόσια και επώνυμη καταγγελία του και να του ζητήσω ως Δήμαρχος συγγνώμη για την ταλαιπωρία που υπέστη από την απαράδεκτη συμπεριφορά συνδημότη και στελέχους της Δημοτικής επιχείρησης.

Με αυτή του την πρωτοβουλία, υποστηρίζει την προσπάθεια που πρέπει να καταβάλλουμε όλοι μας για να βελτιώσουμε την ποιότητα της καθημερινής μας ζωής.

Πρέπει ως Δημότες, όλοι μαζί, να συνδιαμορφώσουμε κοινή κουλτούρα και νοοτροπία σε τέτοια ευαίσθητα κοινωνικά θέματα και να μην επιτρέπουμε σε κανέναν να συμπεριφέρεται  ανεύθυνα.

Ως νέα δημοτική αρχή έχουμε δεσμευτεί και θα υπερασπιστούμε με κάθε γόνιμο τρόπο, το δικαίωμα των συνανθρώπων μας με κινητικά προβλήματα στην ελεύθερη προσβασιμότητα.

Γιάννης Ζαμπούκης

Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης