Ζαμπούκης για Μιχαλεντζάκη: “Άλλη μια φορά το χρυσό μας Δελφίνι μας έστειλε να κολυμπάμε σε πελάγη χαράς και υπερηφάνειας”

Ζαμπούκης για Μιχαλεντζάκη: “Άλλη μια φορά το χρυσό μας Δελφίνι μας έστειλε να κολυμπάμε σε πελάγη χαράς και υπερηφάνειας”

Τα θερμά του συγχαρητήρια στον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη για το χρυσό μετάλλιο που κατέκτησε χθες στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης στο Λονδίνο, εξέφρασε με δήλωση του ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης. Ο χρυσός Παραολυμπιονίκης και Παγκόσμιος Πρωταθλητής είναι άλλωστε δημότης του δήμου Αλεξανδρούπολης, αφού κατάγεται από τις Φέρες.

Μάλιστα η δήλωση του κ.Ζαμπούκη περιέχει και… συμβολισμούς:

“Άλλη μια φορά το ΧΡΥΣΟ μας Δελφίνι, μας έστειλε να κολυμπάμε σε πελάγη χαράς και υπερηφάνειας.

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης, από τις Φέρες, από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης, κατέκτησε και πάλι τον Κόσμο.

Αυτή του η Νίκη μας επιτρέπει να επαναλάβουμε ότι ο Δήμος Αλεξανδρούπολης έχει χρυσούς Δημότες, έχει χρυσή παραγωγική Γη,  για αυτό και δεν χρειαζόμαστε Χρυσωρυχεία.

Μπράβο Δημοσθένη!

Μπράβο σου ρε φίλε!

Σε ευχαριστούμε!


Να θυμίσουμε ότι ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης συνάντησε τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη πριν την αναχώρηση του για το Λονδίνο, του μετέφερε τις ευχές όλων των Δημοτών και του προσέφερε ένα ευχάριστο δώρο έκπληξη. Ένα μπουρνούζι από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης με τυπωμένο το όνομά του, το οποίο φοράει στους αγώνες που συμμετέχει και νιώθει ότι όλοι οι συμπατριώτες του είμαστε δίπλα του.

-Αλεξανδρούπολη: Συνάντηση του Δημάρχου Γιάννη Ζαμπούκη με τον Παραολυμπιονίκη Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη