Έρχεται το Run Greece στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη -Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Έρχεται το Run Greece στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη -Δηλώστε ΤΩΡΑ συμμετοχή

Η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση στίβου στην Αλεξανδρούπολη, τον Έβρο και την Θράκη γενικότερα πλησιάζει και για ακόμη μια χρονιά να πραγματοποιηθεί στην πρωτεύουσα του νομού.

Ο λόγος για το Run Greece 2019, έναν θεσμό που έχει αγκαλιαστεί όχι μόνο από το αθλητικό κοινό και όσους ασχολούνται, αλλά από πολύ κόσμο του Έβρου. Η φετινή διοργάνωση θα πραγματοποιηθεί στις 22 Σεπτεμβρίου στην Αλεξανδρούπολη.

Οι online εγγραφές για τους αγώνες (10χλμ, 5χλμ και Παιδιών)  ξεκίνησαν από τις 12 Αυγούστου 2019 και υποβάλλονται online μέσω της ιστοσελίδας (πατήστε εδώ).

Επιπλέον, από τις 28 Αυγούστου και μετά γίνονται δεκτές έντυπες αιτήσεις συμμετοχής τις οποίες μπορεί ο καθένας να υποβάλλει στο ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ (Λ. Δημοκρατίας 306) τις παρακάτω μέρες και ώρες:
Δευτέρα – Παρασκευή, από τις 11.00 έως τις 14.00 και από τις 18.00 έως τις 21.00
Σάββατο, από τις 11.00 έως τις 14.00

ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΕΓΓΡΑΦΩΝ 

Οι εγγραφές ολοκληρώνονται με τη συμπλήρωση των ορίων συμμετοχής ανά αγώνα ή το αργότερο την Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019, στο βαθμό που τα παρακάτω όρια συμμετοχής δεν έχουν συμπληρωθεί νωρίτερα. Για τους συμμετέχοντες που έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία εγγραφής τους επιτυχώς μέχρι και χθες Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2019, εκδίδεται προσωποποιημένος αριθμός συμμετοχής (με τυπωμένο το όνομα του συμμετέχοντα επάνω στον αριθμό συμμετοχής).

Εγγραφές μετά τις 17 Σεπτεμβρίου είναι δυνατές μόνο εφόσον δεν έχουν συμπληρωθεί τα παρακάτω όρια συμμετοχής και μόνο κατά τις ημέρες και ώρες λειτουργίας του Κέντρου Εγγραφών της διοργάνωσης, από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν τον αριθμό συμμετοχής τους.

Το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης φιλοξενείται στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 21 Σεπτεμβριου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00

ΗΛΙΚΙΕΣ & ΟΡΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Το όριο συμμετοχής στον αγώνα είναι 3.000 δρομείς.
Αγώνας 10χλμ: 450 (γεννημένοι το 2004 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας 5χλμ: 1.900 (γεννημένοι το 2007 και μεγαλύτεροι)
Αγώνας Παιδιών: 650 (παιδιά γεννημένα το 2008, 2009 & 2010)

Δεν επιτρέπεται σε κανένα δρομέα η συμμετοχή και στους δύο αγώνες, 5χλμ & 10χλμ.ΣΥΝΔΡΟΜΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Η συμμετοχή στους Αγώνες 5χλμ & 10χλμ έχει συμβολική συνδρομή 5 Ευρώ.

Η καταβολή της συνδρομής συμμετοχής γίνεται:

(α) είτε μέσω πιστωτικής κάρτας στην περίπτωση online εγγραφής κατά την υποβολή της αίτησης συμμετοχής,

(β) είτε μέσω κατάθεσης στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης
(ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΕΠΖΑ – ΙΒΑΝ: GR1901100760000007647082887, Δικαιούχος Λογαριασμού: ΣΕΓΑΣ)

(γ) είτε με μετρητά κατά την παράδοση της συμπληρωμένης αίτησης εγγραφής.

Σε περίπτωση που επιλέξετε την κατάθεση στον τραπεζικό λογαριασμό της διοργάνωσης, το ονοματεπώνυμό σας και ο κωδικός εγγραφής πρέπει να αναγράφεται υποχρεωτικά στην αιτιολογία της κατάθεσης, ενώ αντίγραφο της απόδειξης κατάθεσης θα πρέπει να αποστέλλεται άμεσα  με φαξ ή email στο αρμόδιο γραφείο του ΣΕΓΑΣ (fax: 211 1827689, email: info@run-greece.gr).

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑ

Σε περίπτωση που υποβάλλετε online την αίτηση συμμετοχής ή δηλώσετε ορθώς το email σας στην έντυπη αίτηση συμμετοχής που θα συμπληρώσετε, θα λάβετε ηλεκτρονική ενημέρωση για την επιβεβαίωση της εγγραφής σας μέσα σε πέντε εργάσιμες ημέρες. Οι επιβεβαιωμένες αιτήσεις συμμετοχής θα λάβουν ένα δεύτερο email, από τη διοργάνωση, τρεις μέρες πριν τον αγώνα με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα (bib number) και οδηγίες για την παραλαβής του.

Εάν δεν έχετε email ή δεν το δηλώσατε ορθώς στην αίτηση συμμετοχής που συμπληρώσατε, τότε μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας από την παρούσα ιστοσελίδα πατώντας στο menu “Λίστες Εκκίνησης – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ” που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα.

Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να μάθετε τον αριθμό συμμετοχής σας απευθείας στο Κεντρο Εγγραφών (ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης), από όπου όλοι οι δρομείς παραλαμβάνουν ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ τον αριθμό συμμετοχής τους για τον αγώνα.


ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΑΡΙΘΜΟΥ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ & ΛΟΙΠΟΥ ΥΛΙΚΟΥ – ΚΕΝΤΡΟ ΕΓΓΡΑΦΩΝ

Όλοι οι συμμετέχοντες θα παραλάβουν τον αριθμό συμμετοχής του από το Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης που φιλοξενείτε στο ΝΟΜΑΡΧΕΙΟ Αλεξανδρούπολης το Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 από τις 10.00 έως τις 20.00.

Η παραλαβή του αριθμού συμμετοχής γίνεται  με επίδειξη του email που έχει λάβει προηγούμενα ο δρομέας (εφόσον έχει δηλώσει διεύθυνση email) και αναφέρει τον αριθμό συμμετοχής του και της αστυνομικής του ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης κλπ). Δεν παραδίδεται κάνενας αριθμός συμμετοχής χωρίς την επίδειξη ταυτότητας ή άλλου αντίστοιχου εγγράφου ταυτοπροσωπίας (διαβατήριο, δίπλωμα οδήγησης, κλπ).

Στην περίπτωση δρομέα που αδυνατεί να παραλάβει ο ίδιος τον αριθμό συμμετοχής του, υπάρχει η δυνατότητα παραλαβής του από άλλο άτομο. Στην περίπτωση αυτή το άτομο που θα παραλάβει θα πρέπει να έχει μαζί του μία φωτοτυπία της ταυτότητας ή αλλου επίσημου εγγράφου του δρομέα και αντίγραφο του email με τον αριθμό συμμετοχής του δρομέα. Διαφορετικά ΔΕΝ θα είναι δυνατή η παραλαβή του αριθμού.

Σε περίπτωση που κάποιος δρομέας δεν γνωρίζει εκ των προτέρων τον αριθμό συμμετοχής του, μπορεί να ενημερωθεί σχετικά είτε από την παρούσα ιστοσελίδα στην ενότητα “Λίστες Εκκίνησης – ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ” που ενεργοποιείται τρεις μέρες πριν τον αγώνα, απευθείας στο Κέντρο Εγγραφών της διοργάνωσης, όπου αναρτώνται σχετικές ονομαστικές καταστάσεις συμμετεχόντων.

Ο κάθε δρομέας παραλαμβάνει:

• Φάκελο με (ισχύει τους αγώνες 5χλμ & 10χλμ):

– τον αριθμό συμμετοχής του και ενσωματωμένο chip χρονομέτρησης

– παραμάνες για τον αριθμό συμμετοχής

– αυτοκόλλητο για την τσάντα του δρομέα

Στην περίπτωση του Αγώνα Παιδιών, ο αριθμός συμμετοχής και οι παραμάνες δεν δίνονται σε φάκελο αλλά χωριστά, καθώς δεν περιλαμβάνεται chip χρονομέτρησης (δεν υπάρχει χρονομέτρηση στον Αγώνα Παιδιών)

ΜΗΝΥΜΑ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΕΒΡΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΠΕΤΡΟΒΙΤΣ για το RUN GREECE 2019

Για μία ακόμη χρονιά η διοργάνωση του RUN GREECE στην Αλεξανδρούπολη, αποτελεί κορυφαίο αθλητικό γεγονός της χρονιάς για την Περιφερειακή Ενότητα Έβρου και την Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Η συμμετοχή των πολιτών στα κοινά είναι μια μεγάλη πρόκληση για κάθε αυτοδιοικητική αρχή. Στην Περιφερειακή Ενότητα Έβρου έχουμε πετύχει τα τελευταία 5 χρόνια, να υποστηρίξουμε το δρομικό κίνημα και τους αγώνες εκτός σταδίου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, η Αλεξανδρούπολη να έχει καταστεί αδιαμφισβήτητα μια πόλη ιδιαίτερα φιλική για αντίστοιχες διοργανώσεις και αυτό αποτελεί έναν επιπλέον λόγο για την προσέλκυση συμμετοχών.

Run Greece, Via Egnatia Run και πρόσφατα το Βαλκανικό και Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Βάδην, είναι αγώνες που δείχνουν τη δυναμική και την ικανότητα μας να διοργανώνουμε αθλητικά γεγονότα υψηλού επιπέδου.

Από την πλευρά της Περιφερειακής Ενότητας Έβρου που εμπλέκεται ως συν-διοργανώτρια αρχή μαζί με το ΣΕΓΑΣ και το Δήμο Αλεξανδρούπολης, θα ήθελα να διαβεβαιώσω τους συμμετέχοντες ότι θα καταστεί κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε να στεφθεί με επιτυχία η διοργάνωση και του φετινού αγώνα Run Greece.

Ευελπιστώ στις 22 Σεπτεμβρίου οι δρόμοι της Αλεξανδρούπολης να πλημμυρίσουν από άτομα κάθε ηλικίας, έτοιμα να τρέξουν στον παιδικό αγώνα, στους αγώνες 5 και 10 χλμ., δείχνοντας ότι ο αθλητισμός είναι μέρος της καθημερινότητας, τρόπος ζωής.

Σας προσκαλώ όλους και όλες να γίνετε μέρος της μεγάλης αθλητικής γιορτής της Αλεξανδρούπολης.

Καλή Επιτυχία!

Ο Αντιπεριφερειάρχης Έβρου

Δημήτρης Πέτροβιτς


ΜΗΝΥΜΑ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ ΓΙΑΝΝΗ ΖΑΜΠΟΥΚΗ

Για μια ακόμη χρονιά καλωσορίζουμε τη μεγάλη αθλητική διοργάνωση Run Greece, που υπηρετεί τα ιδεώδη του αθλητισμού, της ευγενούς άμιλλας και του εθελοντισμού και που έχει καθιερωθεί πανελληνίως ως θεσμός. Ο Δήμος Αλεξανδρούπολης εμπράκτως υποστηρίζει και στέκεται αρωγός σε ενέργειες που προάγουν τον αθλητισμό και τον υγιή ανταγωνισμό, τη συνεργασία και την ομαδικότητα και μας ωθούν να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας και να υιοθετήσουμε πιο υγιείς συνήθειες.

Καλούμε λοιπόν τους συμπολίτες μας και τους επισκέπτες του δήμου μας να λάβουν μέρος στη μεγάλη αυτή γιορτή του αθλητισμού, δηλώνοντας συμμετοχή είτε στον αγώνα δρόμου είτε ως εθελοντές είτε απλά να παρακολουθήσουν τη διοργάνωση σε όλο το μήκος της διαδρομής απολαμβάνοντας ταυτόχρονα την ομορφία του παραλιακού μετώπου της Αλεξανδρούπολης. Με τη συμμετοχή μας και την παρουσία μας μπορούμε να μεταδώσουμε το μήνυμα του “ευ αγωνίζεσθαι”, του εθελοντισμού και των ωφελειών της σωματικής άσκησης.

Το Run Greece ας αποτελέσει για όλους μας το έναυσμα για ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

Ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης

 Ιωάννης Ζαμπούκης


ΜΗΝΥΝΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΕΓΑΣ

Το RUN GREECE, ο νέος αγωνιστικός θεσμός που ο ΣΕΓΑΣ έχει καθιερώσει από το 2013 σε συνεργασία με Περιφέρειες και Δήμους σε 7 πόλεις της Ελλάδας, πλησιάζει κάθε χρόνο το μεγάλο του στόχο. Παρακινεί όλο και περισσότερους να κάνουν το τρέξιμο μέρος της καθημερινότητάς τους. Να δοκιμάσουν έναν διαφορετικό, καλύτερο τρόπο ζωής.

Ευχαριστώ θερμά τις Περιφερειακές και Δημοτικές Αρχές των πόλεων που φιλοξενούν οτους αγώνες Run Greece για την εξαιρετική συνεργασία και την ένθερμη υποστήριξή τους.

Συγχαίρω τις Ε.Α.Σ. ΣΕΓΑΣ των περιοχών αυτών, τα Σωματεία του στίβου, τους τεχνικούς μας συμβούλους, τους εθελοντές, τους εργαζόμενους στο ΣΕΓΑΣ και την ομάδα της διοργάνωσης για τη συνεπή και συνεχή προσπάθεια τους, που αποδίδει οργανωτικά και λειτουργικά έναν άρτιο αγώνα, με την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας για όλους τους δρομείς.

Καλώ όλες και όλους σας να γίνετε μέρος της μεγάλης γιορτής αθλητισμού και πολιτισμού στην πόλη σας. Να χαρείτε τη συμμετοχή σας. Να τερματίσετε όλες και όλοι νικητές.

Κώστας Παναγόπουλος

Πρόεδρος ΣΕΓΑΣ


ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΑΝ.ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

Η ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας και Θράκης και όλα τα σωματεία της Ένωσης μας, καλωσορίζουν το RUN GREECE Αλεξανδρούπολης, το μαζικότερο αθλητικό γεγονός στην Β. Ελλάδα (εκτός Θεσσαλονίκης), με Πανελλήνιο και διεθνές χρώμα.

Η τεράστια προβολή του αγώνα, οι πετυχημένες προηγούμενες διοργανώσεις και η αγάπη του κόσμου στο θεσμό αποτελούν εχέγγυο επιτυχίας και του φετινού αγώνα.

Το δρομικό κίνημα, που είναι ένα κομμάτι των δράσεων του ΣΕΓΑΣ και των σωματείων του, έχει αλλάξει τις συνήθειες της Ελληνικής οικογένειας, βάζοντας το βάδισμα, το τρέξιμο, την άθληση, στην καθημερινότητά της, στοχεύοντας στην καλύτερη ποιότητα ζωής.

To Run Greece ισορροπεί μεταξύ αγωνιστικού και μαζικού αθλητισμού και δίνει bonus στους κορυφαίους αθλητές των 10χλμ, την ευκαιρία στους 20 καλύτερους των 5χλμ να συμμετέχουν στη γιορτή του Αυθεντικού Μαραθωνίου και φυσικά σε έναν κοινωνικό φορέα της περιοχής να βοηθηθεί οικονομικά από τον Μεγάλο Χορηγό.

Το σημαντικότερο ίσως σημείο του αγώνα είναι η ευκαιρία που δίνεται στα μικρά παιδιά να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους στο πιο φυσικό άθλημα, τον δρόμο, επιλέγοντας αρκετά από αυτά τον κλασικό αθλητισμό και ενισχύοντας τα τοπικά σωματεία.

ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΙΟΡΔΑΝΙΔΗΣ

Πρόεδρος ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Αν. Μακεδονίας και Θράκης