Συγχαρητήρια του βουλευτή Σταύρου Κελέτση σε Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη

Συγχαρητήρια του βουλευτή Σταύρου Κελέτση σε Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη

Τα συγχαρητήρια του στους δυο Εβρίτες αθλητές που μας έκαναν περήφανους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης του Λονδίνου, τον Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη με τα δύο χρυσά και τον Δημήτρη Καρυπίδη με το χάλκινο, εξέφρασε ο βουλευτής Έβρου της Ν.Δ Σταύρος Κελέτσης.

Στη δήλωση του τονίζει:

“Για ακόμη μια φορά ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης και ο Δημήτρης Καρυπίδης, μας έκαναν υπερήφανους και σήκωσαν την ελληνική σημαία ψηλά, στο Λονδίνο!

Ο –αήττητος εδώ και 4 χρόνια- Δημοσθένης, κατέκτησε 2 χρυσά, στην κατηγορία S8 τόσο στα 100 μέτρα ελεύθερο, όσο και στα 100 μέτρα πεταλούδα.

Ο Δημήτρης κατέκτησε την 3η θέση στα 100 μέτρα ύπτιο, στους Αγώνες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Κολύμβησης του Λονδίνου!

Δημοσθένη και Δημήτρη, στις 2 αυριανές σας «μάχες», στα 50 μέτρα ελεύθερο και ύπτιο αντίστοιχα, σας ευχόμαστε καλή επιτυχία.

Όλος ο Έβρος, είναι στο πλευρό σας!”.

Παρουσία στα Εγκαίνια της 24ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών

Ο Σταύρος Κελέτσης παρέστη και στα εγκαίναι της 24ης Πανέβριας Αγροτικής Έκθεσης Φερών, η οποία μετρά 24 συναπτά έτη ζωής και είναι διοργάνωση – θεσμός για τις Φέρες και το νομό Έβρου. Για ακόμη μια χρονιά, δεκάδες εκθέτες και πλήθος επισκεπτών δίνουν το δυναμικό παρών, αναδεικνύοντας τα εξαιρετικά αγροκτηνοτροφικά τους προϊόντα, τα αγροτικά τους μηχανήματα και όλα όσα παράγονται, στον πλούσιο τόπο μας.

24χρόνια μετά η Έκθεση έχει γίνει θεσμός βαθιά ριζωμένος στην ψυχή του αγροκτηνοτροφικού μας κόσμου

«Από το 1996 μέχρι σήμερα, πολλοί άνθρωποι εργάστηκαν για την επιτυχία αυτού του θεσμού. Όλα αυτά οφείλουμε να μη τα μηδενίζουμε, παρά τα πολλά προβλήματα που πράγματι αντιμετωπίζει ο κλάδος. 24 χρόνια μετά, αυτή η Έκθεση έχει γίνει ένας θεσμός, βαθιά ριζωμένος στην περιοχή και στην ψυχή του αγροτικού και κτηνοτροφικού μας κόσμου».

Ο Σταύρος Κελέτσης, έκανε ιδιαίτερη μνεία στις ενέργειες χάραξης της νέας Κοινής Αγροτικής Πολιτικής, σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

«Εκεί πρέπει να πάμε προετοιμασμένοι. Από πλευράς Κυβέρνησης γίνονται όλες οι απαραίτητες κινήσεις και η προεργασία ώστε η χώρα μας να έχει καλύτερη αντιμετώπιση στο πλαίσιό της», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο Βουλευτής Έβρου υπογράμμισε ακόμη την πρόθεση της Κυβέρνησης να κομίσει ένα βελτιωμένο νομικό πλαίσιο, που θα αφορά στους Συνεταιρισμούς και στις Ομάδες Παραγωγών, προκειμένου να τους καταστήσει πιο έτοιμους για την επόμενη μέρα του Πρωτογενούς τομέα.