Νέα ήθη Ζαμπούκη: Με ανακοίνωση του δήμου, προβάλλει έργο της… πρώην δημοτικής αρχής Λαμπάκη!!!

Νέα ήθη Ζαμπούκη: Με ανακοίνωση του δήμου, προβάλλει έργο της… πρώην δημοτικής αρχής Λαμπάκη!!!

Νέα ήθη έχει φέρει στον δήμο Αλεξανδρούπολης ο δήμαρχος Γιάννης Ζαμπούκης και οι συνεργάτες του στην καινούργια  δημοτική αρχή, σε αυτές τις πρώτες ημέρες της παρουσίας τους.

Μετά την δημόσια συγγνώμη που ζήτησε ο ίδιος ο κ.Ζαμπούκης από συμπολίτη του, για την απαράδεκτη ενέργεια στελέχους της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης Αποχέτευσης, τώρα με επίσημη ανακοίνωση του δήμου Αλεξανδρούπολης προβάλλει έργο της πρώην δημοτικής αρχής του Βαγγέλη Λαμπάκη και συγκεκριμένα της ΔΕΥΑΑ, όπου παραμένει ακόμα ο προηγούμενος Πρόεδρος της Γιώργος Ουζουνίδης, μέχρι να γίνει το πρώτο δημοτικό συμβούλιο και να υπάρξει αντικατάσταση του.

Συγγνώμη Ζαμπούκη από συμπολίτη, για το παράνομο παρκάρισμα αυτοκινήτου της ΔΕΥΑΑ σε ράμπα ΑΜΕΑ

Δείχνει έτσι ότι δεν έχει κανένα.,. κόμπλεξ, σε αντίθεση με τον προκάτοχο του, που ποτέ, ακόμα και όταν έκανε οφθαλμοφανή, τεράστια λάθη, δεν βρήκε να πει μια συγνώμη στους συμπολίτες του, αλλά και μιλούσε υποτιμητικά για τους πολιτικούς του αντιπάλους. Αυτό δεν ισχύει για τον Γιάννη Ζαμπούκη και το αποδεικνύει η ανακοίνωση του δήμου με τίτλο:

 Η ΔΕΥΑΑ κερδίζει το “αργυρό μετάλλιο” με το έργο “ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΟΥ ΑΓΩΓΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ Δ.Ε. ΦΕΡΡΩΝ”

Ανακοινώθηκε ο οριστικός πίνακας αξιολογημένων προτάσεων που κατατέθηκαν στο πλαίσιο της πρόσκλησης «Επέκταση/αναβάθμιση υποδομών διαχείρισης πόσιμου ύδατος» από την ΕΥΔ Ε.Π. Περιφέρειας ΑΜΘ.

Η πρόταση χρηματοδότησης της ΔΕΥΑΑ για το έργο «Κατασκευή καταθλιπτικού αγωγού για την ενίσχυση Δ.Ε. Φερών» προϋπολογισμού 1.938.376 ευρώ κατετάγη δεύτερη  μεταξύ των είκοσι τριών που κατατέθηκαν.

Με το σημαντικό αυτό έργο θα τροφοδοτηθεί η πόλη των Φερών με διπλάσια ποσότητα νερού, και παράλληλα με το έργο αντικατάστασης του εσωτερικού δικτύου της πόλης που ήδη δημοπρατήθηκε και με το οποίο αναμένεται η μείωση των διαρροών, η πόλη των Φερών αλλά και οι οικισμοί Πόρος, Καβησός Δορίσκος και Μοναστηράκι δε θα αντιμετωπίζουν πλέον πρόβλημα επάρκειας νερού κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

Η ΔΕΥΑΑ στην υπηρεσία του Δημότη!

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑΑ

Γεώργιος Ουζουνίδης