Δωρεάν εξετάσεις απ’ την κινητή ιατρική μονάδα του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” στα ορεινά χωριά του Σουφλίου (φωτορεπορτάζ)

Δωρεάν εξετάσεις απ’ την κινητή ιατρική μονάδα του Ιδρύματος “Σταύρος Νιάρχος” στα ορεινά χωριά του Σουφλίου (φωτορεπορτάζ)

Στα ορεινά χωριά του Σουφλίου, με επίκεντρο το Μεγάλο Δέρειο, βρίσκεται από χθες η κινητή ιατρική μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας από το “Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος”, για δωρεάν ιατρικές εξετάσεις των κατοίκων της περιοχής.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος και οι κάτοικοι του Μεγάλου Δερείου και των υπόλοιπων χωριών υποδέχθηκαν με ικανοποίηση την παρουσία της συγκεκριμένης μονάδας και ευχαρίστησαν όχι μόνο τους γιατρούς και το υπόλοιπο προσωπικό, αλλά και όσους συνέβαλλαν στην συγκεκριμένη σπουδαία δράση. Μάλιστα ο κ.Καλακίκος ήταν ο πρώτος που εξετάστηκε, όπως βλέπετε και στην φωτογραφία.

Η κινητή ιατρική μονάδα πρωτοβάθμιας φροντίδας, με πολλές ειδικότητες καταξιωμένων ιατρών και επίσης, ψηφιακού μαστογράφου, υπέρηχου, ακτινογραφίας, οδοντιατρικού τμήματος, καρδιολογικού, οφθαλμολογικού, μονάδα οστικής πυκνότητας και άλλων ιατρικών υπηρεσιών που θα προσφέρουν στους κατοίκους των απομακρυσμένων οικισμών του δήμου Σουφλίου.

Η Μονάδα βρίσκεται από χθες και θα παραμείνει μέχρι και την Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου στο σχολείο Μεγάλου  Δερείου, για όποιον κάτοικο του δήμου επιθυμεί να την επισκεφτεί.

Ο δήμαρχος Σουφλίου Παναγιώτης Καλακίκος με τον Αντιδήμαρχο Κοτζά Γιουσούφ, το Πρόεδρο του Μεγάλου Δερείου Μποσταντζή Μεχμέτ και τον Διευθυντή του σχολείου που φιλοξενεί τις Κινητές Ιατρικές Μονάδες Μουμιν Πυρελί