Ξέσπασμα Τοψίδη: “Κάποια σάιτ λασπολογούν εναντίον μου – ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ η παράταξη μου είναι ενωμένη”

Ξέσπασμα Τοψίδη: “Κάποια σάιτ λασπολογούν εναντίον μου – ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ η παράταξη μου είναι ενωμένη”

Καταγγελίες ότι υπάρχουν κάποια σάιτ που παραπλανούν τον κόσμο και λασπολογούν εναντίον του, τόσο προεκλογικά αλλά και τώρα, έκανε ο επικεφαλής της “Περιφερειακής Σύνθεσης”  Χριστόδουλος Τοψίδης.

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και τον Σταύρο Παπαδόπουλο, ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης έκανε επίθεση σε δημοσιογράφους που εργάζονται σε σάιτ και γενικότερα σε μέσα ενημέρωσης, λέγοντας: “Υπάρχουν κάποια σάιτ, κάποια μέσα ενημέρωσης οι οποίοι παραπλανούν το κοινό. Έχουν ρίξει τόση λάσπη στο δικό μου πρόσωπο προεκλογικά και συνεχίζουν και τώρα, σας το λέω κατηγορηματικά. Σε κανέναν δεν έγινε καμία πρόταση αυτή την στιγμή. Η παράταξη μας είναι ενωμένη αυτή την στιγμή. Όσο και να θέλουν κάποιοι να διασπαθίσουν (να διασπάσουν ήθελε να πει προφανώς ο κ.Τοψίδης) την παράταξη μας, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα”, είπε αρχικά ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Περιφέρεια ΑΜ-Θ.

Στη συνέχεια παραδέχθηκε ότι δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα για την συνέχεια. “Βέβαιος δεν μπορεί να είναι κανένας σίγουρος για τα επόμενα 4 χρόνια. Εγώ απλά λέω αυτή την χρονική στιγμή, επειδή γράφονται και ακούγονται παραπλανητικά διάφορα, ότι ο Τοψίδης έχει χάσει την πλειοψηφία των συμβούλων του, δηλώνω ότι δεν έχει χαθεί κανείς και όλοι οι σύμβουλοι αυτή την στιγμή είναι στις αξίες και τις θέσεις της παράταξης μας”. Προφανώς δεν θα πρέπει να αναφέρεται στο Evros-news.gr που ίσα-ίσα τον προβάλλει συνέχεια και έντονα, αλλά σε κάποια άλλα σάιτ του Έβρου και της Περιφέρειας ΑΜ-Θ που κάνουν όσα τους καταλογίζει.

Ακούστε τι δήλωσε στο δελτίο ειδήσεων της τηλεόρασης ΘΡΑΚΗ ΝΕΤ και το Σταύρο Παπαδόπουλο εμφανώς εκνευρισμένος ο κ.Τοψίδης: