Η Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκε τους…Παγκόσμιους θριαμβευτές Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη

Η Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκε τους…Παγκόσμιους θριαμβευτές Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη και Δημήτρη Καρυπίδη

Η Αλεξανδρούπολη υποδέχθηκε πριν λίγη ώρα τον Παγκόσμιο θριαμβευτή Δημοσθένη Μιχαλεντζάκη που σάρωσε στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Κολύμβησης ΑΜΕΑ του Λονδίνου με τρία χρυσά μετάλλια και τον Δημήτρη Καρυπίδη που κατέκτησε δύο χάλκινα μετάλλια στην ίδια διοργάνωση.

Στο αεροδρόμιο “Δημόκριτος” της Αλεξανδρούπολης, ο Παραολυπιονίκης μας που και πάλι έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες ανεβαίνοντας τρεις φορές στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου και κάνοντας τον εθνικό μας ύμνο να ακουστεί ισάριθμες φορές, αποθεώθηκε μόλις εμφανίστηκε στην αίθουσα αφίξεων. Τα μέλη της οικογένειας του και συγγενείς με φίλους ήταν οι πρώτοι που με ανθοδέσμες τον αγκάλιασαν, ενώ τον υποδέχθηκε συγχαίροντας τον ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Ζαμπούκης, ο Αντιδήμαρχος Φερών και Πρωτογενούς Τομέα Δημήτρης Κολγιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού Νίκος Βουρδόλης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Γιώργος Κυζιρίδης, ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Πρασίνου Ηλίας Δαστερίδης και ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φερών Σάκης Πεμούσης. Μαζί συνεχάρησαν και τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής Δημοσθένης με τα τρία χρυσά μετάλλια στο στήθος, χάθηκε στις αγκαλιές και των ανθρώπων του συλλόγου του ΟΦΘΑ και συναθλητών του, ενώ δεν προλάβαινε να βγαίνει φωτογραφίες με όλους που βρίσκονταν εκεί και ήθελαν να βρεθούν μαζί με τον κορυφαίο Εβρίτη αθλητή, λίγο πριν αναχωρήσει για την γενέτειρα του, τις Φέρες, όπου του είχαν οργανώσει ειδική υποδοχή.

Στη συνέχεια εμφανίστηκε από την αίθουσα αφίξεων ο άλλος Εβρίτης αθλητής μας που ξεχώρισε στο Παγκόσμιο του Λονδίνου με δυο χάλκινα μετάλλια, ο Δημήτρης Καρυπίδης, τον οποίο έσπευσε να συγχαρεί και να αγκαλιάσει ο δήμαρχος της πόλης Γιάννης Ζαμπούκης και οι Αντιδήμαρχοι, συγχαίροντας τον ίδιο και τον προπονητή του. Ήταν η πρώτη φορά που η δημοτική αρχή της Αλεξανδρούπολης με επικεφαλής τον δήμαρχο είχε τόσο μεγάλη εκπροσώπηση και παρουσία, αναγνωρίζοντας τα τεράστια επιτεύγματα τν αθλητών της πόλης σε κορυφαίο επίπεδο.

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*