Εγνατία Οδός: Ανοίγει το απόγευμα μόνο το ένα ρεύμα – Το άλλο θα παραμείνει κλειστό

Εγνατία Οδός: Ανοίγει το απόγευμα μόνο το ένα ρεύμα – Το άλλο θα παραμείνει κλειστό

Ανοίγει το απόγευμα, αλλά μόνο το ένα ρεύμα της Εγνατίας Οδού, αυτό από Αλεξανδρούπολη προς Κήπους, ενώ το άλλο από Αρδάνιο προς Αλεξανδρούπολη θα παραμείνει κλειστό για άγνωστο χρονικό διάστημα, αφού θα πρέπει να γίνουν εργασίες αποκατάστασης της γέφυρας στην περιοχή της Ιτέας, η οποία έπαθε στο ένα σημείο της ζημιά από την φωτιά που ξέσπασε χθες το απόγευμα από μπάλες τριφυλλιού που ήταν σε πλατφόρμες παρκαρισμένες ακριβώς από κάτω.

Έτσι όσοι κατευθύνονται  κλιμάκιο από Κήπους ή έρχονται από το Σουφλί, θα πηγαίνουν στην Αλεξανδρούπολη από την παλιά εθνική οδό μέσω Φερών και θα βγαίνουν από τον κόμβο του αεροδρομίου στην Εγνατία Οδό. Αυτό αποφασίστηκε πριν από λίγο, μετά την αυτοψία που έκανε στην γέφυρα κλιμάκιο μηχανικών της εταιρείας που ήρθε από την Θεσσαλονίκη και διαπίστωσε ότι υπάρχουν σημαντικές ζημιές από το ένα μέρος της γέφυρας, στον φορέα της όπως ονομάζεται. Από το τεράστιο θερμικό φορτίο λόγω της φωτιάς, έπαθαν ζημιά τα σίδερα της και κρίθηκε πως πρέπει να γίνουν έργα αποκατάστασης και φυσικά να μην γίνεται η κυκλοφορία από εκείνο το ρεύμα για λόγους ασφαλείας και επειδή διέρχονται βαριά φορτηγά.

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ του Νίκου Γκότση από την χθεσινή φωτιά στην γέφυρα της Εγνατίας Οδού

Κάτω απο γέφυρα της Εγνατίας οδού στην Ιτέα Φερών. Μάχη με μια ιδιαίτερα δύσκολη περίπτωση έδωσε η Π.Υ Αλεξανδρούπολης .Η Εγνατία Οδός θα παραμείνει κλειστή μέχρι νεωτέρας και στις δυο κατευθύνσεις. Από κόμβο Αρδανίου μέχρι και τον κόμβο Αμφιτρίτης . Η κυκλοφορία θα διεξάγεται από την Ε.Ο Αλεξανδρούπολης Φερών – Κόμβο Εγνατίας Αρδανίου, η Αρδανίου Τελωνείου Κήπων

Gepostet von Νικόλαος Γκότσης am Sonntag, 15. September 2019