Σαμοθράκη: Ήρθε το “Αδαμάντιος Κοραής” και ξεκινάει αύριο δρομολόγια – Το πρόγραμμα ως 30/9

Σαμοθράκη: Ήρθε το “Αδαμάντιος Κοραής” και ξεκινάει αύριο δρομολόγια – Το πρόγραμμα ως 30/9

Στο λιμάνι της Αλεξανδρούπολης βρίσκεται ήδη το πλοίο “Αδαμάντιος Κοραής” της εταιρείας “ZANTE FERRIES” , στην οποία ανατέθηκε ως τις 31 Οκτωβρίου η επιδοτούμενη ακτοπλοϊκή γραμμή Σαμοθράκης-Αλεξανδρούπολης από το αρμόδιο υπουργείο Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής.

Αύριο Τρίτη στις 9 το πρωί ξεκινάει τα δρομολόγια του από την Αλεξανδρούπολη προς την Σαμοθράκη και αντίστροφα και με βάση το πρόγραμμα που ανακοινώθηκε ως τα τέλη Σεπτεμβρίου, στη συντριπτική πλειοψηφία των ημερών θα έχει ΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ πήγαινε-έλα, μόνο τις δύο επόμενες Πέμπτες θα πραγματοποιήσει ΔΥΟ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ από και προς την Σαμοθράκη, ενώ τις δυο επόμενες Τετάρτες 18 και 25 Σεπτέμβρη, ΜΟΝΟ ΘΑ ΠΑΕΙ από Αλεξανδρούπολη προς το νησί και θα διανυκτερεύσει εκεί.

Επίσης, τα επιδοτούμενα δρομολόγια θα είναι μόνο από Δευτέρα ως Πέμπτη, για 4 ημέρες δηλαδή, οπότε τα εισιτήρια θα είναι 10 ευρώ για τον επιβάτη και 39.50 ευρώ για αυτοκίνητο έως 4,5 μέτρα και 47 ευρώ πάνω από το μήκος αυτό, ενώ τις άλλες τρεις ημέρες που δεν ισχύει η επιδότηση, θα είναι 16 ευρώ για τον επιβάτη και 48 ευρώ ηια αυτοκίνητο ως 4,5 μέτρα και 55 ευρώ πάνω από το μήκος αυτό. Οι τιμές δηλαδή που ίσχυαν και με τα ΣΑΟΣ ΙΙ  και ΣΑΟΝΗΣΟΣ.

Μπήκε και “έδεσε” σήμερα δοκιμαστικά στην Καμαριώτισσα

για να μην την… πατήσει όπως το AZORES EXPRESS

Να επισημάνουμε ότι το “Αδαμάντιος Κοραής” ερχόμενο προς την Αλεξανδρούπολη, μπήκε και “έδεσε” δοκιμαστικά στο λιμάνι της Καμαριώτισσας χωρίς να πάρει επιβάτες. Το… πάθημα του AZORES EXPRESS φαίνεται ότι έγινε μάθημα και ο καπετάνιος του πλοίου της ZANTE FERRIES δεν ήθελε να την… πατήσει όπως έγινε στις 11 Αυγούστου με το συγκεκριμένο πλοίο, όταν κάποιοι έκαναν ότι μπορούσαν για να εκτεθεί η Κυβέρνηση, η οποία βέβαια δεν έψαξε όσα συνέβησαν εκείνη την καθοριστική ημέρα για την λύση του προβλήματος.

Δείτε τα δρομολόγια όπως τα δημοσίευσε το samothrakisnews.gr