ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με κλήρωση θα εκλεγεί Τοπικό Συμβούλιο Σιτοχωρίου – Έγινε δεκτή ένσταση και ισοψήφισαν δυο συνδυασμοί!!!

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Με κλήρωση θα εκλεγεί Τοπικό Συμβούλιο Σιτοχωρίου – Έγινε δεκτή ένσταση και ισοψήφισαν δυο συνδυασμοί!!!

Με κλήρωση θα εκλεγεί το νέο Τοπικό Συμβούλιο στο χωριό Σιτοχώρι Διδυμοτείχου που κρίθηκε για μία ψήφο (136-135), αφού το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρουπόλεως έκανε δεκτή την ένσταση του Βασιλείου  Αλεξούδη, επικεφαλής του συνδυασμού  “ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ”  για ένα ψηφοδέλτιο που είχε ακυρωθεί και έκρινε την εκλογή.  Έτσι ισοψήφισαν με τον συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ».

 Η κλήρωση για τον συνδυασμό που θα αποτελέσει την διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Σιτοχωρίου, θα διεξαχθεί την ερχόμενη Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου, στο Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης. Ο κ.Αλεξούδης που έχασε τις εκλογές για μία ψήφο, με τον συνδυασμό του «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» να συγκεντρώνει 135 ψήφους και τον προσωρινό νικητή συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να κερδίζει με 136 ψήφους, κατέθεσε την 01-07-2019 ένστασή στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Αλεξανδρούπολης. Με αυτήν βασικά και κύρια επιδίωκε να εγκυροποιηθεί το συγκεκριμένο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του «ΔΥΝΑΜΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑΣ» στο 184ο εκλογικό τμήμα Σιτοχωρίου Διδυμοτείχου, με σταυροδότηση του ίδιου και του  συνυποψηφίου του Δήμου Μαυρανούδη, ώστε τελικά ο δικός τους συνδυασμός και ο αντίπαλος συνδυασμός «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» να θεωρηθούν ότι ισοψηφούν με 136 ψηφοδέλτια έκαστος και εν συνεχεία να διαταχθεί κλήρωση.

Η υπόθεση εκδικάσθηκε την 1 Αυγούστου 2019 ενώπιον του συγκεκριμένου Δικαστηρίου και στρεφόταν κατά των Ευστρατίου Γκατσιούδη του Δημητρίου, β) Αθανασίου Σολακούδη του Κωνσταντίνου και γ) Βαϊτσας Κυπαρισσούδη του Δημητρίου, κατοίκων Σιτοχωρίου Έβρου, εκλεγέντων στο Τοπικό Συμβούλιο Σιτοχωρίου Εβρου του Δήμου Διδυμοτείχου με το συνδυασμό «ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ» στις δημοτικές εκλογές της 26-05-2019 στο Δήμο Διδυμοτείχου. Τελικά ο Βασίλης Αλεξούδης, που είχε δικηγόρο τον πρώην Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Ορεστιάδας-Διδυμοτείχου Χρήστο Καπετανίδη, κέρδισε την ένσταση και έτσι την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου θα γίνει κλήρωση για να γνωρίζουμε ποιος συνδυασμός θα αποτελέσει το Τοπικό Συμβούλιο στο Σιτοχώρι Διδυμοτείχου. 

Να θυμίσουμε επίσης, ότι στο Τριμελές Διοικητικό Εφετείο Αλεξανδρούπολης κατατέθηκε και η πολύκροτη ένσταση του Βαγγέλη Λαμπάκη κατά της εκλογής του Γιάννη Ζαμπούκη στον δήμο Αλεξανδρούπολης, η οποία όμως απορρίφθηκε.

 

 

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*