Σούπερ μάρκετ ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο Διδυμότειχο: Φθηνές τιμές, προϊόντα και φιλική εξυπηρέτηση που δεν βρίσκεις πουθενά

Σούπερ μάρκετ ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο Διδυμότειχο: Φθηνές τιμές, προϊόντα και φιλική εξυπηρέτηση που δεν βρίσκεις πουθενά

Στο Σούπερ μάρκετ “ΔΑΣΚΑΛΟΣ” στο Διδυμότειχο (Αγίας Φωτεινής 1-τηλέφωνο 25530 22414) βρίσκει κανείς ασυναγώνιστα φθηνές τιμές, σημαντικές προσφορές, φιλική, άμεση και σε οικογενειακό κλίμα και ατμόσφαιρα εξυπηρέτηση. Μπορεί να βρει όμως και προϊόντα που δεν υπάρχουν πουθενά αλλού, γιατί όλα αυτά τα χρόνια κάνει πράξη το σλόγκαν του «ΕΔΩ επενδύεις στον τόπο σου». 

Στο “ΔΑΣΚΑΛΟ”, οι πελάτες αυξάνονται συνεχώς και δεν προέρχονται μόνο από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή του Διδυμοτείχου. Γιατί… αυτόν ξέρουν και αυτόν εμπιστεύονται, αφού είναι σίγουροι ότι θα βρουν τα πάντα. Όπως τοπικά προϊόντα του Έβρου, από την μεγαλύτερη μέχρι την μικρότερη επιχείρηση, αλλά και ειδικά ράφια με Ρώσικα Προϊόντα, για τους Έλληνες που ήρθαν από τις χώρες της πρώην Σοβιετικής Ένωσης και μένουν στην περιοχή.

Υπάρχει η κάβα, με κάθε είδους ποτά, αναψυκτικά και χυμούς. Με κρασιά, τσίπουρα και ούζα του Έβρου, με αναψυκτικά επίσης από τις εταιρείες του νομού, αλλά και όλες οι κορυφαίες μάρκες αλκοολούχων. 

Στον “ΔΑΣΚΑΛΟ” υπάρχουν σημαντικές προσφορές και όλοι οι εργαζόμενοι έτοιμοι να σας εξυπηρετήσουν με χαμόγελο, ώστε τα ψώνια σας να γίνουν ευχάριστα και στις καλύτερες τιμές.

ΜΠΕΙΤΕ ΕΔΩ στην σελίδα του Super market ΔΑΣΚΑΛΟΣ στο facebook