Τάκης Σπυριδάκης: Ο “αγαπούλα-πούλα” που “έφυγε” πρόσφατα, μιλάει για τον Έβρο στο Ρένο Χαραλαμπίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Τάκης Σπυριδάκης: Ο “αγαπούλα-πούλα” που “έφυγε” πρόσφατα, μιλάει για τον Έβρο στο Ρένο Χαραλαμπίδη (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο αγαπημένος ηθοποιός και σκηνοθέτης Τάκης Σπυριδάκης, που έπαιξε σπουδαίος ρόλους αλλά έγινε ευρύτερα γνωστός από τις διαφημίσεις με τον… Πρόεδρο ποδοσφαιρικής ομάδας και την φράση “αγαπούλα-πούλα”, τον Πίου και τους άλλους, “έφυγε” αυτές τις ημέρες στα 61 του χρόνια, νικημένος από τον καρκίνο.

Ήταν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάστηκαν με τον συμπατριώτη μας από το Σπήλαιο Ορεστιάδας, επίσης ηθοποιό κα σκηνοθέτη Ρένο Χαραλαμπίδη, με τον οποίο πριν από 2 χρόνια κινηματογράφησαν μια συνάντηση κι συζήτηση σε πολύ… χαλαρό στυλ. Θα μπορούσε να ονομαστεί “Ο τελευταίος καφές με τον Τάκη”  και από αυτή την κουβέντα που έγινε στο «Μελίνα» στην Πλάκα πίνοντας καφέ, μάθαμε πολλά πράγματα για τον Τάκη Σπυριδάκη και την παρουσία του στον Έβρο ως φαντάρος.

Θυμήθηκε με γλυκιά νοσταλγία την θητεία του ως… ανεπιθύμητος στην περιοχή μας, μίλησε με ενθουσιασμό για την παρουσία του στο Νεοχώρι, την Ορεστιάδα, το Διδυμότειχο και την Αλεξανδρούπολη και έδωσαν… ραντεβού με τον Ρένο Χαραλαμπίδη, να πιουν έναν καφέ στον βόρειο Έβρο απ’ όπου κατάγεται ως γνωστόν ο συντοπίτης μας καλλιτέχνης. Δυστυχώς δεν πρόλαβαν, γιατί ο Τάκης Σπυριδάκης πέθανε χτυπημένος από την επάρατη νόσο.

“Πήγα φαντάρος το 1978 κάπου στον Έβρο. Σε Τάγμα ανεπιθυμήτων γιατί ήμουν μπλεγμένος με πολιτικά. Δεν μου καθόταν άσχημα ο Έβρος. Είχε το ποτάμι, είχε μια γοητεία για μένα. Έκανα μια βόλτα στην Αλεξανδρούπολη όταν έπαιρνα καμιά άδεια, πράγμα σπάνιο και μου άρεσε πάρα πολύ. Θέλω να ξαναπάω”.

Ρένος: Θα έπινες έναν καφέ στην Αλεξανδρούπολη;

Σπυριδάκης: Θα’ πινα ευχαρίστως. Στην Ορεστιάδα, στο Νεοχώρι Ορεστιάδας, πηγαίναν οι αγελάδες σπίτι το βράδυ και νόμιζα ότι ήμουνα στο Μανδράς ή στο Δελχί(της Ινδίας)”.

Ρένος: Επιφυλάσσομαι για έναν καφέ στο βόρειο Έβρο.

Σπυριδάκης: Θα το ήθελα πολύ.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΤΟΥΣ

Αφήστε το σχόλιό σας

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

*