Διαχωρίζουν την θέση τους στελέχη και δεν υπογράφουν την προσφυγή Λαμπάκη στο ΣτΕ κατά Ζαμπούκη

Διαχωρίζουν την θέση τους στελέχη και δεν υπογράφουν την προσφυγή Λαμπάκη στο ΣτΕ κατά Ζαμπούκη

Μετά τον Τριαντάφυλλο Αρβανιτίδη, που δεν υπέγραψε την ένσταση του Βαγγέλη Λαμπάκη και της παράταξης του “Πόλης και Πολίτες” κατά της εκλογής του Γιάννη Ζαμπούκη, η οποία απορρίφθηκε πανηγυρικά από το Τριμελές Διοικητικό Πρωτοδικείο Αλεξανδρούπολης, διαχωρίζουν την θέση τους και διαφοροποιούνται και άλλα στελέχη του πρώην δημάρχου για την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας. 

Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι ή στελέχη της παράταξης Λαμπάκη, επιλέγουν και αυτοί την αξιοπρέπεια και τον πολιτικό πολιτισμό και δεν θέλουν να εκτεθούν περισσότερο στα μάτια του κόσμου, αφού η αμφισβήτηση της επιλογής του να ψηφίσει τον κ.Ζαμπούκη και τη νέα δημοτική αρχή, έχει προκαλέσει απέχθεια στους πολίτες κατά του πρώην δημάρχου και όσων ταυτίζονται μαζί του.
Μαθαίνουμε λοιπόν, ότι ο Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Θέμης Κυριακίδης, καθώς και ακόμη ένας (το όνομα του οποίου θα αποκαλύψουμε αργότερα για δικούς μας λόγους) εξέφρασαν τον έντονο προβληματισμό και την αντίρηση τους να συνυπογράψουν την απόφαση του Βαγγέλη Λαμπάκη να προσφύγει στο ΣτΕ, κατά της εκλογής του δημάρχου Αλεξανδρούπολης Γιάννη Ζαμπούκη, μετά την απόρριψη της ένστασης.
Φαίνεται ότι ο… αέρας της κοινής λογικής, του πολιτικού πολιτισμού και του σεβασμού στην ετυμηγορία του λαού, αρχίζει να φυσάει στην παράταξη “Πόλη και Πολίτες” και πλέον οι περισσότεροι κοιτούν την μελλοντική τους προοπτική στην τοπική αυτοδιοίκηση και τη νέα εποχή που ξεκίνησε στον δήμο Αλεξανδρούπολης.
Μια και αναφερθήκαμε πάντως στην απόρριψη της ένστασης από το Δικαστήριο της Αλεξανδρούπολης, εκεί όπου “έφαγε πόρτα” κατά το κοινώς λεγόμενον και την απόφαση Λαμπάκη να προσφύγει στο ΣτΕ όπου αναμένεται να έχουμε νέα… πόρτα, θυμηθήκαμε την χαρακτηριστική σκηνή από την ελληνική ταινία με πρωταγωνιστή τον αείμνηστο Χρόνη Εξαρχάκο. Τον… Βαγγέλη και την πόρτα.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ